• Новинка
Подарък медицинска сестра в интензивното Отделение за бригади в интензивното отделение Косметичка за грим за завършилите в интензивното Отделение за недоносени ?

Подарък медицинска сестра в интензивното Отделение за бригади в интензивното отделение Косметичка за грим за завършилите в интензивното

BGN 2.00
Налично
Налично

На тази чанта са гравирани с цитати "Екип на интензивното отделение, вносящая голям принос в малки живот"Здрав материал : Мек полиестер материал и чанта за грим с ярки принтом, а също така е водоустойчив и издръжлив плат предпазва вашето облекло от разливи, лесно протираются.Перфектен размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т. ДВУСТРАНЕН печат : Изображението отпечатани в 3 D за да се гарантира ярки изображения, цветовете са ярки и ясни.Приложение : идеален за пътуване, ваканция, бизнес пътуване, фитнес, къмпинг, организация, баня и активна почивка. Това не е просто чанта с цип, но и функционална косметичка, косметичка, пътен органайзер.

Подробности

Подобни продукти в категория