• Новинка
Bettomshin 5Pcs 1000ml PE Пластмасови (Хранителни) Бутилки, Лаборатория за Бутилка С Широко Гърло За Запечатване на Пробите Контейнер За Съхранение Черен с Видима капачка Ква?

Bettomshin 5Pcs 1000ml PE Пластмасови (Хранителни) Бутилки, Лаборатория за Бутилка С Широко Гърло За Запечатване на Пробите

BGN 10.83
Налично
Налично

【Параметър】 Обемът на бутилката : 1000 мл / 33,82 унции; Цвят : черен; Материал : пластмаса 【Материал】 Бутилка е изработена от пластмаса, която има висока устойчивост на корозия, ниска цена, лек и с добра изолация; той също така е издръжлив и водоустойчив. 【Функция】Бутилка е с квадратен корпус и защитена от отваряне на капака, които са предназначени за лесно и удобно отваряне и затваряне, а също така да изпълнява ролята на добра влагозащиты. 【Добра херметичност】 Черна запечатани на капака предпазва от течове, така че не се притеснявайте, че съдържанието на высыплется. 【Прилагането на】 Подходящ за витамини, капсули, вода и проби; Широко се използва в различни хранителни фабрики, магазини за хранителни стоки, класификация на опаковъчни приложения в различни индустрии. 【Параметър】 Обемът на бутилката : 1000 мл / 33,82 унции; Цвят : черен; Материал : пластмаса. 【Материал】 Бутилка е изработена от пластмаса, която има висока устойчивост на корозия, ниска цена, лек и с добра изолация; той също така е издръжлив и водоустойчив. 【Функция】Бутилка е с квадратен корпус и защитена от отваряне на капака, които са предназначени за лесно и удобно отваряне и затваряне, а също така да изпълнява ролята на добра влагозащиты. 【Добра херметичност】 Черна запечатани на капака предпазва от течове, така че не се притеснявайте, че съдържанието на высыплется. 【Прилагането на】 Подходящ за витамини, капсули, вода и проби; Широко се използва в различни хранителни фабрики, магазини за хранителни стоки, класификация на опаковъчни приложения в различни индустрии.Пластмасови лабораторни бутилка Bettomshin 1000 мл Характеристики : Здрава, миещи се и многократна употреба на пластмасови изделия.Лесен за пренасяне, удобен за използване.Подходящ за съхранение на вода и проби.Широко се използва в различни хранителни фабрики, хранителни магазини, класификация на опаковъчни приложения в различни индустрии.

Подробности

Подобни продукти в категория