• Новинка
Переноска за малки домашни кучета MQUPIN, Дишаща Чанта-прашка за Кученца с Подвижна Дъно, Регулируема презрамка с цип, Переноска за малки Кучета без ръце за пътуване н?

Переноска за малки домашни кучета MQUPIN, Дишаща Чанта-прашка за Кученца с Подвижна Дъно, Регулируема презрамка с цип, Переноска

BGN 11.66
Налично
Налично

【Подкрепа за долната облицовка】 переноска за кучета MQUPIN има солидна долната плоча, осигуряваща достатъчна подкрепа на куче, а долната накладку може да се използва както в горещо време, така и в студенаТой осигурява по-добра подкрепа за домашни кучета и котки, като позволява на домашни любимци да се чувстват удобно и приятно в переноске. 【Голям капацитет 】 : ① Два странични джоба за съхранение на чаши с вода, закуски, пакети за какашек и т. ② Голям джоб на задната стена пренасяне за домашни кучета позволява лесно да се поставят предмети, формат А4. ③ D-образна обтегач на раменна колана удобен за носене други висящи елементи като сгъваеми чаши и т. ④ Чанта за съхранение на раменна колана удобен за съхранение на мобилни телефони, банкови карти и други предмети. 【Отлично актуализация материал носене 】 : Sling-переноска за кученца MQUPIN е направена от сандвич-окото и стабилна мрежа, в сравнение с други слингами, переноска за домашни любимци по-удобни и дишащи.Утолщенное дъното предпазва домашните любимци от надраскване.Разширени и дебели презрамки от стиропор налягане и намаляват натоварването върху раменете си. 【Безопасна переноска за домашни любимци 】 : Предната част на чантата-пренасяне за кучета има дизайн със светлоотразителни ивици.Когато отидете в слабо осветено място, което ви позволява ефективно да се избегнат пътно-транспортните произшествия.Вграден колан puppy small примка и регулируема закопчалка на съвсем малък не ще домашен любимец да се измъкнем и да защитава сигурността на кучета-котки.Широко се използва : нашият прашка-переноска за кучета и котки без ръцете ви помогне да вземете на вашето дете в мол, метро, магазини, болници, паркове и тръгна в ежедневна разходка или на дълги разстояния.Идеален за всички видове малки или средни кучета и големи дебели котки, чихуахуа, померанского шпиц, пудел или мопс.Когато искате да карате велосипед, вие можете да носите със себе си домашен любимец, за да изпитате очарованието на природата и добави на шега.

Подробности

Подобни продукти в категория