• Новинка
Калъфка за жени, Калъфка за коса и кожа, Меки Дишащи Гладка Охлаждащи калъфка за възглавница за спане, Комплект от 2 покрива възглавница с цип плик (стандартен (20* 26), ?

Калъфка за жени, Калъфка за коса и кожа, Меки Дишащи Гладка Охлаждащи калъфка за възглавница за спане, Комплект от 2 покрива

BGN 5.66
Налично
Налично

1 Нашата калъфка coolng изработени от изключително висококачествени материи, тя е гладка и копринена.Добро влагопоглощение, дишащи и удобни за ползване.не е лесно да повреди при повторно използване, лесно петно, прости на вид, лесно подбираемые и ускори щастие на живота, правото калъфка може да направите вашата мечта по-удобно всеки ден. калъфки coolng са подходящи не само за жените, но и за мъжете, възрастните хора и децата. Повърхността калъфки coolng е гладка и лъскава, което намалява триенето на красива къдрава коса и лице.запазва косата и кожата гладка и блестяща, без entanglements. калъфка гипоаллергенна, предпазва от алергени и е предназначена за хора с алергии, независимо от това, колко можете преса и трете, кожата ви няма да бъде лесно да се сбръчкват, безопасна и здравословна. Вътрешен ред калъфки coolng извършва в същия цвят, което е красиво, модерно и удобно.Много модерни едноцветни цветове ги прави идеално подходящи за вашата стая. В калъфка прилагат напреднали технологии за производство, шевни конци, чист и фините шевове, силни и издръжливи.Голямо разнообразие от размери и цветове по избор.Стандартен размер (20x26 инча), с размер "queen-size" (20x30 см), с размер "king-size" (20x36 инча).Лесна за почистване : Поставете коприна калъфка в окото чанта за дрехи и поставете в неутрална пералната машина.Можете да го изперете в машина или на ръка.Имаме цялостна политика на обмен и връщане.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние се стремим решаване на всички проблеми със стока /услуга и се стремим да предоставим на 5-звезден сервиз на всички купувачи. Нашата калъфка coolng изработени от изключително висококачествени материи, тя е гладка и копринена.Добро влагопоглощение, дишащи и удобни за ползване.не е лесно да повреди при повторно използване, лесно петно, прости на вид, лесно подбираемые и ускори щастие на живота, правото калъфка може да направите вашата мечта по-удобно всеки ден. калъфки coolng са подходящи не само за жените, но и за мъжете, възрастните хора и децата. Повърхността калъфки coolng е гладка и лъскава, което намалява триенето на красива къдрава коса и лице.запазва косата и кожата гладка и блестяща, без entanglements. калъфка гипоаллергенна, предпазва от алергени и е предназначена за хора с алергии, независимо от това, колко можете преса и трете, кожата ви няма да бъде лесно да се сбръчкват, безопасна и здравословна.

Подробности

Подобни продукти в категория