• Новинка
J. Fée Пръстен-Непоседа от Безпокойство с Мъниста, Пръстен за Безпокойство, Пръстени от Сребро 925 Проба за Жени, Пръстен Против Безпокойство за жени, Пръстени-Прядиль?

J. Fée Пръстен-Непоседа от Безпокойство с Мъниста, Пръстен за Безпокойство, Пръстени от Сребро 925 Проба за Жени, Пръстен Против Безпокойство

BGN 5.20
Налично
Налично

✨Материал S925✨За разлика от материали с ниско качество, пръстен fidget изработено от сребро 925 пробаТой е хипоалергичен, изключително здрава, а и е безвреден за хора, които са предразположени към алергии.Подходящ за ежедневно носене, се съчетава с други пръстени. ✨Подвижен дизайн от 10 мъниста✨Въртящи и плъзгащи се мъниста на пръстен-непоседе една след друга.Пръстени за непосед ще позволи да се създаде постоянно променящите се стилове, по-забавни и атрактивни. ✨Безпокойство Пръстен✨ Уникален дизайн може да ви донесе полезни резултати.Въртене на пръстените-прядильщика около пръста си, може да ви се даде тих момент на покой и тишина, когато се фокусирате върху своята работа, изучаване и размисъл. ✨Идеален подарък✨ Е сребърен пръстен - смислен подарък за всеки повод или празник, такова като Ден на майката, рожден Ден, годишнина, Коледа, Св. пръстени-прядильщики - идеален подарък за вашата майка, баща, сестри, любимия човек и приятелите. ✨Нашата услуга✨ Ако с информацията предоставена от вас сребърен пръстен се сблъскате с някакви проблеми, можете веднага да се свържете с нас.Ние сме сигурни, че можем да ви предоставим сервизно обслужване по всяко време.Ние носим пълна отговорност за продуктите, които ние продаваме, и активно да решим проблема. ✨Материал S925✨За разлика от материали с ниско качество, пръстен fidget изработено от сребро 925 проба.Той е хипоалергичен, изключително здрава, а и е безвреден за хора, които са предразположени към алергии.Подходящ за ежедневно носене, се съчетава с други пръстени. ✨Подвижен дизайн от 10 мъниста✨Въртящи и плъзгащи се мъниста на пръстен-непоседе една след друга.Пръстени за непосед ще позволи да се създаде постоянно променящите се стилове, по-забавни и атрактивни. ✨Безпокойство Пръстен✨ Уникален дизайн може да ви донесе полезни резултати.Въртене на пръстените-прядильщика около пръста си, може да ви се даде тих момент на покой и тишина, когато се фокусирате върху своята работа, изучаване и размисъл.

Подробности

Подобни продукти в категория