• Новинка
FVIEXE 3 БР., Нескользящий Органайзер Lazy Susan, Малък 10-Инчов Въртяща се маса, Пластмасова Поставка за Подправки Мързел Susans, за кабинет, Хладилник, Кухня, Баня, Организатор?

FVIEXE 3 БР., Нескользящий Органайзер Lazy Susan, Малък 10-Инчов Въртяща се маса, Пластмасова Поставка за Подправки Мързел Susans,

BGN 8.40
Налично
Налично

Пратката включва : 3 бр на 10-инчов lazy susan (размер 10x0,98 инча /25,5x2,5 см), добре е подходяща за организиране на подправки, съставки, подправки, консерви, принадлежности за приготвяне на храна и т. Завъртане на 360 градуса : Въртяща се маса, Мързелив сюзън се върти красиво и плавно, можете да лесно да се види, че се намира в другия край, при бърз ход и стигнем до неща, не изтегля всички.Уникален дизайн : Сив нескользящая част и повдигна панела осигуряват надеждна фиксация предмети, така че те да не се плъзне с тавата при въртене.Пластмасов органайзер Lazy Susan : Поставка за подправки, изработени от здрав, безопасно за храни пластмаса palstic, устойчиви на счупване и лесен за почистване.Лагери са изработени от здрава неръждаема стомана.Широко приложение : идеален за организиране на вашия кухненски шкаф, килер, маса за хранене, плотове, вашия хладилник или дори шкафчета в банята.Обърни своето жизнено пространство от хаотични в чудесно за броени минути., нескользящий органайзер Lazy Susan, малък 10-инчов въртяща се маса, поставка за подправки Мързел Susans за хладилник, плот за хладилник, въртящи се на 360 градуса Пластмасови Кухненски организаторите за съхранение на козметика в банята, бял / сив някой От вас е имал такъв проблем?Толкова много различни бутилки с масла, уксусами, сосове.винаги е било така трудно да се намери нещо, което ти трябва.Нашата мързелива Сюзън - идеалното решение! Функции 1. Отличен за организиране на подправки, съставки, подправки, консерви, принадлежности за приготвяне на храна и т. Се върти красиво и плавно, улеснява намирането на точните продукти по време на готвене 3. Конструкция със сива неплъзгащи част и релефен ръб гарантира, че продуктите остават в сила по време на въртене 4. Здрава, сигурна за хранителни продукти палстика, устойчиви на счупване и лесен за почистване 5. Чудесен органайзер, ще превърне вашето жизнено пространство, от хаотични в чудесно за броени минути спецификации Размер : 10 инча Цвят : бял/сив Материал : PP Предпоставка включва 3 x въртяща се маса за кабинет Lazy Susan Полезни съвети 1.

Подробности

Подобни продукти в категория