• Новинка
Кутии за Съхранение, Организатор за гардероба, Мултифункционален Моющийся Органайзер за Дрехи, Видим Сгъваема Кутия, Разделителната Кутия за Дома, Дънки, Тениски, ?

Кутии за Съхранение, Организатор за гардероба, Мултифункционален Моющийся Органайзер за Дрехи, Видим Сгъваема Кутия, Разделителната

BGN 1.67
Налично
Налично

?【Многофункционален органайзер за кабинет】 Индивидуални кутии за съхранение позволяват подреждане на дрехите по размер или тип, и те са съвместими с кутии от всякакъв размер, което позволява на чекмеджетата изглеждат чисти и спретнатиМожете също така да ги използвате не само за дрехите, но и за случайни съхранение.Много е лесно да се използва отново и чисти!. ?【Няколко служби 】 Организаторите за скрин за дрехи са идеални за спални, шкафа, баня, стая за бродерия, детски кутии, уреждат нещата си, като чорапи, интимно облекло, чаршафи, вратовръзка, колан, сутиени, бельо и други неща, за улесняване избора на дрехи. ?【Гъвкавост & спестяване на пространство 】 Лесно достъпни за преглед, бързо да изберете подходящата комбинация за вашия работен ден.Видима органайзер за дрехи в гардероба могат да се използват в качеството на разделител шкафове, на рафтове или шкафове.Насладете се на душевно спокойствие, което носи само чистотата!. ?【ПП Пластмаси】 Висококачествен пластмасов материал, гигиеничный и чисто, ефективно намалява миризмата и запазва дрехите на прясна. ?【Лесно почистване】 Могат да се мият или избърсват с чиста кърпа. размер на [40 *27,3 * 15 см/15. ?Чистота и стройност!!Спестяване на пространство!!Индивидуални кутии за съхранение позволяват да подредите дрехите си по размер или тип, и те са съвместими с кутии от всякакъв размер, което позволява на чекмеджетата изглеждат чисти и спретнати.Много е лесно да се използва отново и почистване!Висок клас пластмаса, гигиеничный и чисто, ефективно намалява неприятната миризма и запазва дрехите на прясна.Организаторите за скрин за дрехи са идеални за спални, шкафа, баня, стая за бродерия, детска стая. В чекмеджетата можете да подредите нещата си, като ризи, чорапи, интимно облекло, чаршафи, вратовръзка, колан, сутиени, бельо и други неща, което улеснява избора на дрехи.? Подробна информация за продукта : Тегло : ABS-пластикцвет : син, зелен, бял, розов Начин на пране : изплакнете или протирание Размер : Моля, обърнете се към таблицата с размери 1 см ≈ 0,39 инча 40 *27,3 * 15 см/15.

Подробности

Подобни продукти в категория