• Новинка
Базов комплект магнитно закрепване с магическа дръжка за GoPro, Трайно Магнитно закрепване на камерата с топка глава за статив, Съвместим с топки GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5 25 мм (?

Базов комплект магнитно закрепване с магическа дръжка за GoPro, Трайно Магнитно закрепване на камерата с топка глава за статив,

BGN 2.00
Налично
Налично

Трайно магнитно основа + топката на главата на статив + адаптер за прикрепване на стативОборудван с винт 1/4 инча, който може да се използва като статив.Освободете главата, за да настроите камерата под всякакъв ъгъл.Магнитно Инсталация основа x 1. Мини-Топка корона x 1. Адаптер за прикрепване на статив за екшън камери x 1. ТРАЙНО МАГНИТНО ОСНОВА:Долната част на мощно магнитно притежателя на камерата съдържа 12 рубидиевых магнити, които могат лесно да бъдат прикрепени към магнитна повърхност, с товароподемност 12 паунда. Двойна топка корона с въртене на 360 ° : Група за камера с двойна топка глава, удобна регулируема, лесно управление, позволява произволно регулиране на ъгъла и получаване на различни впечатления от снимките.ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ : Универсален винт 1/4, подходящ за използване с малки камери, спортни камери, светодиоди и т., оптични прицелами, микрофони и заполняющими лампи.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Използване на усилена нейлоном патрона от термопластичной смола, ефективен нескользящий, определен ъгъл не води до изместване, с удлинительной поставка ви позволява да снимате от всеки ъгъл.Устойчива на плъзгане КАУЧУК : Долната част на притежателя изработен от висококачествен силикон, който може да попречи на белези адсорбционной от повърхността на силна магнитна сила.СИЛНО МАГНИТНО ОСНОВА:Долната част на мощно магнитно притежателя на камерата съдържа 12 рубидиевых магнити, които могат лесно да бъдат прикрепени към магнитна повърхност, с товароподемност 12 паунда. Двойна топка корона с въртене на 360 ° : Група за камера с двойна топка глава, удобна регулируема, лесно управление, позволява произволно регулиране на ъгъла и получаване на различни впечатления от снимките.ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ : Универсален винт 1/4, подходящ за използване с малки камери, спортни камери, светодиоди и т., оптични прицелами, микрофони и заполняющими лампи.

Подробности

Подобни продукти в категория