• Новинка
Anzhee Тънък спортен каишка, съвместима с каишка на Apple Watch 38 мм 42 мм 40 мм 44 мм 41 мм 45 мм iWatch Series 7 6 5 4 3 2 1 SE за жени и мъже, водоустойчиви Мек Силиконов Спортен Тънък тясна к?

Anzhee Тънък спортен каишка, съвместима с каишка на Apple Watch 38 мм 42 мм 40 мм 44 мм 41 мм 45 мм iWatch Series 7 6 5 4 3 2

BGN 3.26
Налично
Налично

Ние сме най професионален дизайнер на дрехи и производител на каишка за часовник, съвместим със серия 5, серия 4, серия 3, серия 2, серия 1 Каишка за часовника 38 мм 40 мм 42 мм 44 мм Sport, EditionНие винаги да е в съответствие с отзиви от клиенти непрекъснато усъвършенстване и въвеждане на иновации в нашите продукти.Ние сме постоянно добавяне на нови цветове, за да отговарят на нуждите на всеки клиент.В нашите продукти се използва висококачествен силикон и те не вредят на човешкия организъм.Нашият висококачествен каишка за часовник, без съмнение ще стане най-надежден продукт. каишка за часовника 38 мм/40 мм S / M е подходящ за китката 5,6 "-7,1". каишка за часовника 42 мм/44 мм S / M е подходящ за китката 6,3 инча-8,3 инча.Тънък ремък за спортни часа, съвместим с часовника 38 мм 40 мм 42 мм 44 мм серия 7 6 5 4 3 2 1 и SE, от серията Sport, серията Nike +, Series Edition.Ако имате лошо настроение, можете да се опитате да вземете въжета с различен цвят, аз вярвам, че това може да ви донесе повече добро настроение.Красив е твоят живот.Можете да решите, че е по-добре за вас.Можете да променяте цвета на каишка за ръка, в зависимост от вашите ежедневни нарядами.Можете да променяте цвета на каишка за ръка, в съответствие с всеки случай.Каишка за часовник ANZHEE Подчертават вашият Уникален стил по време на пазаруване, партита, офис.Насладете се на прекрасен ден.Закопчалката на ключалката. [Осъществяване на съобщение] 1 бр. тънка каишка за часовник, действителния цвят на каишка за ръка, може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от различни фактори. [Съвместими модели] Тънък спортен силиконов каучук с идеален дизайн, съвместим с каишка на Apple Watch 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм 45 мм, серия 7 6 5 4 3 2 1 Nike +, Sport & Издание на S / M. [Премия и материал] е Изработен от висококачествен силикон, който е приятен за кожата, тънка каишка за часовник мек, но здрав, предотвратява раздразнение на кожата, както и гладка повърхност осигурява комфортен допир - всичко за да се чувствате уютно в ръка. [Модерен и безопасен дизайн] Тънка каишка за часовник Anzhee идва с уши за часа, в двата края, които точно и сигурно са интерфейса часа за лесна инсталация и премахване, елегантен дизайн е по-модерен, той може да ви направи по-млади и по-енергични. [Отлично сервизно обслужване] Безусловно възстановяване или повторно изпращане при всякакви проблеми с качество или липса на подарък, ученето през целия приятелско обслужване на клиенти, моля, влезте във вашия акаунт и да се свържете с нас [кликнете на "Свържете се с продавача" на страницата на вашата поръчка].

Подробности

Подобни продукти в категория