• Новинка
Комплект за Настройка на Тегло Оптична Мишка EasySMX V18, Нескользящий Дизайн с led подсветка, Огън Бутона/Снайперист, 4 Програмируеми Бутона за Преносими КОМПЮТРИ, Компю?

Комплект за Настройка на Тегло Оптична Мишка EasySMX V18, Нескользящий Дизайн с led подсветка, Огън Бутона/Снайперист, 4 Програмируеми

BGN 26.37
Налично
Налично

гаранция 24 месецаБеспроблемная замяна /връщане. поддръжка на клиенти в срок от 7 * 24 часа.Най-съвременно оборудване.Сертифициране на международни системи за управление на качеството. 【БУТОН СНАЙПЕРИСТ】 Компютърната мишка е снабден със специален бутон снайперист, така че веднага можете да се намали чувствителността за точни попадения в такива игри със скорост на FPS, като Fornite, Overwatch и PUBG, че дава на геймърите предимство, необходимо, за да надминат конкурентите.Също така е чудесно за ежедневните облаци, тъй като лесно се вписва в обстановка всеки офис. 【АДАПТИВНИ ТЕГЛО 】 Мишка за лаптоп идва с набор от тежести, така че можете да регулирате център на тежестта и на общото тегло в зависимост от това какво предпочитате - скорост или точност (или баланс и на двете).Общото тегло варира от 120 g до 146 g (инсталирани всички пет тежести). 【ПРЕВКЛЮЧВАНЕ на dpi В движение"】 Детска мишката има настройка на 8 точки на инч в диапазона от 4000 до 4000. Переключайте чувствителност DPI с помощта на две удобни бутони за настройка на DPI.Тази функция е идеална, ако трябва да се възползват от възможността за превключване на DPI "в движение", за да незабавно да доведе скорост на мишката в съответствие с различни изисквания на геймплея. 【Широка съвместимост и беспроблемная гаранция】 Тази led компютърна мишка е съвместима с Win10, Win8, Win7, Win XP, Vista, Mac OS, Linux и т. на Бутона "Напред", "Назад", "десен бутон" и "среден бутон" са програмирани.Моля, обърнете внимание, че за Mac компютри функция за програмиране липсва.В Easy SMX ние не само предлагаме висококачествени продукти, но и да даваме на тях 18-месечна гаранция!. 【Широка съвместимост】 Работи с Windows 7/8.1/10 / XP / Mac, свързвайте се и играйте директно чрез USB порт, за да се гарантира перфектното изживяване.

Подробности

Подобни продукти в категория