• Новинка
Потребителски клипборда ANGELJUAN, Държач за хартия - Персонализирана Фотоколлаж С Добавянето на Всеки текст, лого, Офис подарък, подарък за преподаватели, студенти, ле?

Потребителски клипборда ANGELJUAN, Държач за хартия - Персонализирана Фотоколлаж С Добавянето на Всеки текст, лого, Офис подарък,

BGN 2.33
Налично
Налично

?Потребителски клипборда Създай свой собствен : просто въведете текст, снимка или лого, които искате, след което ще получите собствен клипборда ? Двустранен печат : само трябва да се зареди изображение, и ние се публикува едно и също изображение на предната и задната страна на притежателя на заплата. ? Не заема място : лек и здрав буфер с капацитет 80-100 листа хартия формат Letter формат A4, не е отпадането нито един.Идеален за съхранение на вашите чернови, произведения на изкуството, фактури, поръчки за изпълнение на дейности и много други. ?За материала и като - Потребителски клипборда е изработен от акрил, той е лек, здрав и издръжлив, има висока носеща способност и лесно да се прекъсне.Поставяне на хартия в таблетката, без да се притеснявате за това, че хартията да падне или помнется. ? Индивидуален подарък : идеален за медицински сестри, студенти, учители, офиси и домакинства.Можете да го използвате и като подарък за Коледа, рожден ден, Ден на благодарността, Нова година, Свети Валентин, а също и като специален подарък за вашите приятели, деца, родители и любовници.ANGELJUAN Потребителски фотоколлаж, клипборда, персонални всяко изображение, текст, лого, за студенти, жени, мъже, нископрофилен скоба, други стилове.

Подробности

Подобни продукти в категория