• Новинка
Angoily 24 бр. Расстойные Електрическа Седалка за деца, Лесни Детски Ключа, Изход, Защита от деца, Электроустановочный Изолационен Капачка, Домашна вилица и с дръжка, Пл?

Angoily 24 бр. Расстойные Електрическа Седалка за деца, Лесни Детски Ключа, Изход, Защита от деца, Электроустановочный Изолационен Капачка,

BGN 3.98
Налично
Налично

Детски електрически предпазни ключалки : Изход предпазва децата от злополуки и токов удар, контакти могат да бъдат сигурни, че вашето дете не може да достигне до електричество в дома си Предпазни капачки за контакти : деца трудно да се хване, добра защитна капачка за контакта за дома и детската стая.Делото контакти : Изработени по професионална технология за гарантиране на надеждността на продукта и може да работи в продължение на дълго време.Защитни капаци за електрически контакти от децата : изящна изработка изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Пластмасов изход : Полезни капачки на контакти, са безопасни и надеждни за деца, прикасающихся до опасни зони".Списък на пакетите в 12 x двухконтактных капачки за контакти 12 x трехконтактных капачки за контакти Особености - Полезни капачки за контакти, са безопасни и надеждни, за деца, прикасающихся до пластмасово заглушкам в опасни зони. - Цвят : Както е показано на фигура, защитни контакти. - Той е изработен с помощта на професионални технологии за осигуряване на надеждността на продукта и може да работи в продължение на дълго време. - Материал : пластмаса защита на изхода от деца.86 см електрически предпазни капачки. - Те са надеждни и да прилепва плътно .Помогнете на децата да стоят настрана от случаен токов удар Сгради розеточных ключове. -Трудно е да се хванат деца, добра защитна капачка за ключове за дома и детската стая, кафяви капаци за контакти. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на защитни капачки за контакти.Информация за стоки, Детски электрозащитные брави Тези защитни капачки за контакти, защитени от деца, са проектирани по такъв начин, че възрастните е много по-лесно да ги застреля, когато те решат да се възползват от контакта на стената.Капачката на контакта Капачки на контакти за защита от деца са изработени от пластмаса, притежаващо отлични электроизоляционными свойства.

Подробности

Подобни продукти в категория