• Новинка
【2 опаковки】 Притежателя на пръстена за мобилен телефон Coolpow, поставка за отпечатъци с въртене на 360 градуса, поставка за телефон с пръстен за отпечатъци, на магнит?

【2 опаковки】 Притежателя на пръстена за мобилен телефон Coolpow, поставка за отпечатъци с въртене на 360 градуса, поставка

BGN 0.67
Налично
Налично

✅【Висококачествени материали】 : Държач за пръстени на палеца за мобилни телефони, изработен от висококачествени с сплав и неръждаема стоманаЦинк сплав има добра пластичност и е здрав, което допринася за по-продължително време на служба.Полиран титуляр за пръстени, лъскав край, не се притеснявайте за царапинах на пръстите на краката. ✅【Здрав притежателя на пръстена за мобилен телефон】 : Благодарение на тежка рамка с полагане на 3 М VHB, здрав лепкава глина осигурява плътно монтиране на пръстени за телефон на гърба на телефона / таблета в случай на случайни капки и соскальзываний. ✅【С възможност за завъртане на 360 ° и регулиране на 180 °】 : притежателя на пръстена за телефона се завърта на 360 ° и се сгъва на 180 °, за да ви помогне да настроите телефона от различни ъгли на видимост за четене, гледане на видео. ✅【Мултифункционален пръстен за телефон】 : Този универсален държач за телефона ще освободи ръката си по време на езда в претъпканите автобуси или метро.Вие също може да го постави в своя офис плот, кухненски багажник или нощното шкафче, за гледане на филми, слушане на музика, за нанасяне на грим, извършване на видео разговори и игри. ✅【Широка съвместимост на притежателя на своята практика за телефон】 : Нашата поставка за пръстени за мобилни телефони съвместими с почти всички телефони и чехлами за телефони.Поставки за пръстени за телефони удобно да правите снимки, да изпращате текстови съобщения или да говори.Красива опаковка идеален за вашето семейство, приятели, колеги, деня на благодарността, коледа подарък за избор. 【2 опаковки】 притежателя на пръстена за мобилен телефон Coolpow, поставка за отпечатъци с въртене на 360 градуса, поставка за телефон с пръстен за отпечатъци, на магнитни автомобилни гарнитури, съвместима с i Phone, Samsung, аксесоари за смартфони.

Подробности

Подобни продукти в категория