• Новинка
Jstyle 6 Двойки Хипоалергенни Обици с винт Облегалка за Жени, Обеци-карамфил от Неръждаема Стомана 316L, Сладки Малки Обеци-карамфил с Перлата на Сърце и Цвете CZ, Комплек?

Jstyle 6 Двойки Хипоалергенни Обици с винт Облегалка за Жени, Обеци-карамфил от Неръждаема Стомана 316L, Сладки Малки Обеци-карамфил

BGN 1.00
Налично
Налично

❤【Сладък комплект обици-гвоздиков】в комплект от 6 чифта розови обици-завинчивалок, включително и обеци-карамфил с фианитами, обеци-на карамфил във формата на сърце, обеци-розово с цветя и обеци-розово с перлиМалки шипове различни стилове блестящи и добри, ще ви бляскав поглед и ви позволяват да получите повече комплименти. ❤【ХИПОАЛЕРГЕННИ обеци】 са Изработени от висококачествена неръждаема стомана 316 L, не съдържат олово и никел, са подходящи за чувствителна кожа.Инкрустирани цирконием ААА +, блестящ и очарователен.Хипоалергенна обеци за жени, не е лесно ръжда или изчезват, не боядисани кожа в зелен цвят, удобни и безопасни за чорап. ❤【Обеци защитен винт отзад】 Женски багажник за обеци са с резба и с защитен винт отзад, за да ви задната част на обеци винаги е надеждно закрепена.Обеци с надеждна закопчалка отзад, лесно се поставят или махнат, никога няма да навредят на ухото.Тегло : 20 грама (0,8 мм), с дължина на закрепване : 6 мм, е подходящ за жени от всички възрасти. ❤【ОТЛИЧЕН избор за подарък】 Тези сладки обеци с винт винт са подходящи за жени.Подарък за семейството си, сестра, приятелка, майка си или за вас самите.Идеален подарък за рожден ден, ден на майката, ден на Св. Валентин, Коледа, годишнина, нова година и др. ❤【СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване】 Jstyle обслужва клиенти на повече от 8 години.Ние правим това, за да се осигури удовлетвореност от покупки. 180 дни гаранция за връщане на парите или за обмен.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 12 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория