• Новинка
Флисовое одеяло Sleepwish с Диви Коне, Попона, за момчета, Мъже, Работещи по Плажа Кон, Шерпа с Принтом, Пушистое Одеало за диван, легло, Юрган за телевизор, Подаръци за лю?

Флисовое одеяло Sleepwish с Диви Коне, Попона, за момчета, Мъже, Работещи по Плажа Кон, Шерпа с Принтом, Пушистое Одеало за диван,

BGN 1.67
Налично
Налично

Одеяла Sherpa са изработени от сверхмягких висококачествени материи, които ще се съхраняват за идните годиниНашите красиви шерп-одеяла ще стане прекрасно допълнение към спалнята или детската вашето дете.Дори може да се окачи на стената.Шерп-завивки, изработени от 100% полиестер.Одеяла Minky изработени от сверхмягких висококачествени материи, които ще се грижиш за години напред.Дори може да се окачи на стената.Одеяла Minky - това одеало от 100% полиестер с микро-флисом.Дръпнете го, свернитесь сгуша, облегнете на гърба на стола и се насладете на невероятен комфорт на този одеяла, след дълъг работен ден.Тези наметала-наметала са идеални подаръци за всички поколения и са подходящи за всяко време на годината. 50x60 инча - Подходяща за дивана, дивана, детска градина, къмпинг или за сядане на верандата. 60x80 см - Подходящ за мека мебел, дивани, къмпинг, креватчета за деца, като детски одеала. 90х90 см -Подходящ за мека мебел, дивани, къмпинг, креватчета за деца, като детски одеала. 108x90 инча-Подходяща за дивана, дивана, къмпинг, креватчета за деца, като детски одеала.Машинно пране в студена режим, бързо изсъхва при ниска температура в пералнята. Забележка : Тези наметала могат да загубят своята мекота и консистенция при измиване с гореща вода и изсушаване при висока температура. ✔ РАЗМЕР ОДЕАЛА : 50 х 60 см, подходящи за използване студените нощи при гледане на телевизия, четене на книга в автобус, гледане на филм или разговори край камината. ✔ Мек и топъл : Обратим супер мек фланелевый руно с принтом от една страна, плюшен супер топло шерпа от полиестер с вътрешната страна. ✔ СЪСТАВ ПЛАТ : Нашата супер-мек плюшевое одеяло от микрофибър идеален за използване през цялата година.Той е само правото на тегло, за да ви е топло и уютно, и в същото време достатъчно лек, за да се чувствате комфортно. ✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране в студена вода, сушене на перална машина на слаб огън.

Подробности

Подобни продукти в категория