• Новинка
LYO HAIR ТОНИК ЗА РАСТЕЖ на КОСАТА СРЕЩУ КОСОПАД НАМАЛЯВА косопада, ВЪЗСТАНОВЯВА ТЪНКА КОСА DHL EXPRESS ИНТЕНЗИВЕН БИЛКОВА ФОРМУЛА 100 МЛ (опаковки по 8) [Получите безплатна д?

LYO HAIR ТОНИК ЗА РАСТЕЖ на КОСАТА СРЕЩУ КОСОПАД НАМАЛЯВА косопада, ВЪЗСТАНОВЯВА ТЪНКА КОСА DHL EXPRESS ИНТЕНЗИВЕН БИЛКОВА ФОРМУЛА

BGN 3.33
Налично
Налично

✪ [Anagain] Стимулира корените и намалява загубата на коса за създаване на нови силна коса ✪ [Черница] root Стимулира корените на косата, прави косата гъста и по-силни.Предпазва от преждевременна седину. ✪ [Провитамин] В5 Защитава косата и кожата на главата.Предотвратява загубата на влага. ✪ [Цвете грах-пеперуди] Стимулира кръвообращението.Хранителни вещества за гъста, черна и лъскава коса. ✪ [Свежо органично алое вера] Овлажнява косата и кожата на главата. Намалява пърхота и дразнене на кожата на главата. Стимулира корените за растежа на нова коса. [Витамин E] Овлажнява косата и кожата на главата. [Жен-шен], стимулирането на растежа на нова коса, вещество, използвано за почистване на кожата на главата, укрепване на корените на косата, средство за хигиена на косата и скалпа, пърхот. Проучване на фармацевтите за намаляване на косопад и пърхот, задържане на преждевременната седины и стимулиране на растежа на нова коса.Характеристики на продукта - Намалява загубата на косъма - Укрепва корените - Намалява съдържанието на мазнини в кожата на главата. - Забавя преждевременна седину. - За кожата на главата, веждите и брадата.Уведомление FDA № 20-1-6300041687 Размер : 100 мл./скоростна Препоръки за употреба След измиване и изсушаване на косата нанесете тоник за коса върху скалпа, веждите, брадата и леко масажирайте.Не трябва да се измие. Брой : 8 кутии (100 мл./кутия) Безплатен номер за проследяване с експресна доставка.Експресна доставка на DHL Express (5-7 дни).

Подробности

Подобни продукти в категория