• Новинка
Sooyee, 2 Дюзи за душата, Без пробиване, Стенен Органайзер за Ъглова етажерка в Банята с Куки, Кухненско Съхранение на Присоске, Штабелируемый Органайзер за грим, Поста?

Sooyee, 2 Дюзи за душата, Без пробиване, Стенен Органайзер за Ъглова етажерка в Банята с Куки, Кухненско Съхранение на Присоске, Штабелируемый

BGN 2.67
Налично
Налично

Спецификация : Цвят : прозрачен. Размер : 9,1x4 дървен материал,7x5,1 инча.Без пробиване и подвижни!Ако не ви харесва, за да ги инсталирате на стената, можете да ги поставите поотделно или стека на работния плот.Без повреда, без пробиване.Просто отлепете защитния слой лепило от задната страна и използвайте лепило без нокти, за да се придържа в правилната позиция.Те могат да бъдат закрепени на стените или подредени една купчина върху масата.Лесен монтаж - Може да се инсталира върху всяка гладка повърхност, моля, не приклеивайте рафт за боядисани стени или тапет [при инсталиране се уверете, че под самозалепваща стикер не разделящото пространство].Чудесен органайзер : прозрачен дизайн позволява продукт да имате пред очите му и в него е лесно да намерите това, което ви трябва. побира сапун, душ гел, шампоан, четка за коса, почистващи препарати, козметика, бижута, тонери и т. 2 на опаковката : Широко приложение отговаря на различни изисквания. 9,1x4 дървен материал,7x5,1 инча, голям капацитет за съхранение на шампоан, балсам или флакон за подправки и т. идеален за бани, къща за гости, тоалетна, баня, кухня и дамских стаи и т. на УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на клиентите е гарантирана : В случай на възникване на проблеми с качеството или увреждане при транспортиране можете да изберете замяна или възстановяване, можете да се възползвате от услугата безусловно връщане.Без повреда, без пробиване.Просто отлепете защитния слой лепило от задната страна и използвайте лепило без нокти, за да се придържа в правилната позиция.Те могат да бъдат закрепени на стените или подредени една купчина върху масата.Лесен монтаж - Може да се инсталира върху всяка гладка повърхност, моля, не приклеивайте рафт за боядисани стени или тапет [при инсталиране се уверете, че под самозалепваща стикер не разделящото пространство].Чудесен органайзер : прозрачен дизайн позволява продукт да имате пред очите му и в него е лесно да намерите това, което ви трябва.

Подробности

Подобни продукти в категория