• Новинка
3,05 Кубичен сейф огнеупорна водоустойчив, Сейф за дома с цифрова клавиатура, Сейф за пари, с Подвижни и Регулируеми рафта, led светлини, Двойна Аларма Сейфове за Сигур?

3,05 Кубичен сейф огнеупорна водоустойчив, Сейф за дома с цифрова клавиатура, Сейф за пари, с Подвижни и Регулируеми рафта,

BGN 2.67
Налично
Налично

【Надежден Режим на сън е изключен, натиснете бутона "*" на LCD екрана, за да преминете в режим вибросигнализации 【3 начина за отключване на сейфа】 1. Мастър ключ + авариен ключ, за да отворите; 2. Парола за отваряне на един ключ; 3. Парола + мастър ключ за отваряне.(Когато в сейфа липсва храна или се чува звуков сигнал за ниско зареждане на батерията, можете да използвате външно секцията батерия за захранване на сейф и отваряне на сейф в нормален режим). 【Лесна инсталация】 Начало сейф лична сигурност с предварително предварително пробити дупки и 2 расширительными болтове позволява лесно да прикачите сейф на стената, още повече да увеличи стабилността и коефициент на защита от кражба.Благодарение на добрата прикритие стенен сейф, рум сървиз, сейф за пари широко се използва в гардероба, стените, офиса, прикроватной нощното шкафче на хотела, каса за търговски център и т. Класически черен цвят съвпада идеално с различни стилове декор навсякъде.

Подробности

Подобни продукти в категория