• Новинка
Банер от зебло Той или Тя - Банер за душата на дете от груб конопен плат, Декорации за душата на детето, Разкриване на пол, Банер от зебло за душата в селски стил за мо?

Банер от зебло Той или Тя - Банер за душата на дете от груб конопен плат, Декорации за душата на детето, Разкриване на пол,

BGN 6.00
Налично
Налично

?♂️ ИДЕАЛНОТО БИЖУ - този банер на много подходящ за рождения ден на вашето дете, на кръщението на детето, празник на раждането на дете - това е особена забележителност, сложи този банер на вашия специален случайНашият банер трябва да бъде идеалната партия в този жизнен цикъл, и тя може да се използва като подпори за фотосесия. ?♀️ ШИРОКО приложение - не е необходимо да самоделках, можете да окачите на банер в прозорец, стаи, тавани, камини, огради или дървета. също така може да се използва като красив фон за снимки, нека това ще добави повече цвят към вашите снимки. ?♂️ ИДЕАЛЕН стандартен РАЗМЕР - общата дължина на банера да е 80 см, дължината на всяка от ленено на плата - 6,8 инча, ширина - 5 см.Дължина на двете страни на пенькового колан е 25 сантиметра.Платно не е фиксиран.Можете да се регулира размера в зависимост от вашите нужди. ?♀️ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали - ръчна изработка от естествен висококачествен лен, красив външен вид, здравина и издръжливост, многократна употреба използване за създаване на добри индивидуални бижута за вас. ?♂️ ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ, - на 24-часово онлайн-обслужване на клиенти, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние трябва да направим всичко възможно, за подобряване на нашите услуги и на качеството на продуктите, се надяваме да сте доволни от продукта.ЦЕННИ украса за партита : Качество на продукта отлично, банер от зебло здрав, бельо плат не е фиксиран, може да се регулира размера в зависимост от вашите нужди.Външен вид изделия е съвършен.Вывешивание този банер с благодарност на вашите специални събития трябва да се превърне в най-запомнящо се събитие във вашия живот It ' s time. - Защо избрахте нас - ❤Ние сме екип, който се специализира в предоставянето на стоки за празнуване на рождени дни. ❤Изображението изглежда перфектно с нашите уникални банер на чул! ❤WAWOO се радва на доверието на хиляди обслужвани клиенти! ❤Нашата мисия е да конвертирате всяко чудесно събитие, в един прекрасен ден! ❤ Качеството на обслужване на клиентите е наш основен приоритет!Перфектен избор!Ние знаем колко важно е това събитие за вас (ние също родители : )) така че ние сме вложили цялата си душа в създаването на този най-прекрасен набор!Натиснете бутона "Добави в количката" сега и направете резервация още днес!.

Подробности

Подобни продукти в категория