• Новинка
MerryXD Възглавница За Копаене на Динозаврите - Украса за дома Плюшено Пиле-Динозавър-Възглавница от Пилешки Наггетсов 19 инча (Бронтозавр)

MerryXD Възглавница За Копаене на Динозаврите - Украса за дома Плюшено Пиле-Динозавър-Възглавница от Пилешки Наггетсов 19 инча

BGN 8.49
Налично
Налично

· Апетитни плюшено динозавър-къс самородно злато : той е толкова мек, че при вас ще потекат слюнки по време на сън!Бута с лице към този ультрамягкому плюшу, Той прилича на тънък облак · Иновативен подарък : това е един страхотен избор и като подарък за любители на динозаврите.Това ще бъде един добър украса за рожден ден или принадлежности за парти в чест на рождения ден на динозавъра. · Плюшено къс самородно злато с пиле-динозавром : Тези възглавници с самородками-динозаврите са изработени от памук, плюш със златни блокове на динозаврите, с мил и много пухкава външния си вид.Когато вие се докоснете до него, ще се почувствате спокойно и удобно.Които са много близки до формата на самия динозавър.Можете да изберете това, което искате, в зависимост от вашите предпочитания. · Широко се използва : Този на плюшено мече пилешка наггет идеален за прегръдки, също може да се използва като колан възглавници или публикуван в спалните, дивани или автомобили, etc. · Забележка : Тези сладки плюшени играчки с динозавром идват във вакуумна опаковка.След като отворите опаковката, моля, направете нещо, за да направите памук състояние, тогава той напълно се възстанови след 1-2 дни, сложи го на слънце, той по-добре ще се възстанови. · Апетитни плюшено динозавър-къс самородно злато : той е толкова мек, че при вас ще потекат слюнки по време на сън!Бута с лице към този ультрамягкому плюшу, Той прилича на тънък облак. · Иновативен подарък : това е един страхотен избор и като подарък за любители на динозаврите.Това ще бъде един добър украса за рожден ден или принадлежности за парти в чест на рождения ден на динозавъра. · Плюшено къс самородно злато с пиле-динозавром : Тези възглавници с самородками-динозаврите са изработени от памук, плюш със златни блокове на динозаврите, с мил и много пухкава външния си вид.Когато вие се докоснете до него, ще се почувствате спокойно и удобно.

Подробности

Подобни продукти в категория