• Новинка
Отшелушивающая гъба за баня HUIKDY, 4 бр., Супер Мека Отшелушивающая гъба За баня, с Магическа гъба За Баня, Гъба за баня за деца и възрастни, Включва в себе си 4 измъкне б?

Отшелушивающая гъба за баня HUIKDY, 4 бр., Супер Мека Отшелушивающая гъба За баня, с Магическа гъба За Баня, Гъба за баня за

BGN 3.00
Налично
Налично

-*-В комплекта са включени 4 гъба за вана и 4 неперфорированных измъкне от неръждаема стомана, са на разположение 4 цвята за цялото семейство, за един човек и с един цвят -* - Той става мек при контакт с вода С помощта на дантела, лесно се инсталира, той не заема място, на него не се расте плесен и бактерии, а при изсъхване тя ще стане твърдо. -*-Дълбоко бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и мръсотия не се изисква нито измиване на тялото, нито химикали, нито раздразнение, нито увреждане на кожата. -*-Двупосочен текстурный дизайн може да увеличи триенето на кожата, както и ефекта ексфолиране на мъртвата кожа и кератин подобрява. -*-Тази отшелушивающая гъба за баня е идеално подходяща както за възрастни така и за деца. изработени от мек материал PVA.Сигурност и защита на околната среда, поради различни ъгли на снимане на стоки, реалният обект трябва да надделее.Дълбоко бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и мръсотия не е необходимо измиване на тялото, без химикали, без дразнене или увреждане на кожата, Тя става мека, под въздействието на вода, благодарение на шнурку и 4 неперфорированным крючкам, лесно се инсталира, не заема място, не води до образуване на мухъл и бактерии и става твърда при изсъхване, поради различни ъгли на снимане на стоки преобладава действителния обект Опаковка : 4 различни вида гъба за баня в един комплект.

Подробности

Подобни продукти в категория