• Новинка
Велкро® Марка PS51/PS52 ULTRAMATE® Сверхпрочная велкро индустриална здравина на самозалепваща велкро лента 2 инча (бял, 2 инча - 1,1 ярд)

Велкро® Марка PS51/PS52 ULTRAMATE® Сверхпрочная велкро индустриална здравина на самозалепваща велкро лента 2 инча (бял, 2 инча - 1,1 ярд)

BGN 3.33
Налично
Налично

Водоустойчив лепилоОтлична удерживающая способност.Идеален за гладки повърхности.Водоустойчив лепило.Отлична удерживающая способност.Идеален за гладки повърхности.Ленти, монети и ленти индустриална здравина марка ВЕЛКРО осигуряват значително по-голяма удерживающую способност от обикновените лепкава задните с марка ВЕЛКРО.Те са оборудвани формованным пластмасова кука и сверхпрочным водоустойчиви покрития лепило за по-добра фиксация върху гладки повърхности, включително и пластмаса. Са предназначени за използване вътре и отвън на помещенията.Маркови с велкро, с сверхпрочным лепило се препоръчва за вътрешно и външно ползване за повечето гладки повърхности, включително и пластмаса. Почистете и подсушете повърхността преди да нанесете 2. Махнете лентата от устройството и здраво стиснете на място 3. Лепилото достига максимална якост след 24 часа Забележка : Препоръчително е за температури от 0 ° F до 150 ° С. Не се препоръчва за тъкани, приборных панели, гъвкав винил или за използване под вода.Продължителното излагане на слънце може да доведе до повреда на устройството.Може лошо да се придържаме към определени видове тухли – препоръчително е да се извърши изследване.Често задавани въпроси Изделия Industrial Strength са предназначени както за вътрешния, така и за външна употреба.При прилагането и комбинирането на този продукт с дебелина около 0.25 инча, за да се гарантира съответствието на продукта на стандартите на здравина. При неговото изваждане може да остане малък остатък.Това трябва лесно да бъде отстранен с помощта на домашно почистващо средство.

Подробности

Подобни продукти в категория