• Новинка
Кола за мобилния си телефон KEMURO, държач за чаши вода, регулираща се на 360 ° дълга шийка, супер устойчив, универсален за смартфони, подходящи за всички модели.(905银边)

Кола за мобилния си телефон KEMURO, държач за чаши вода, регулираща се на 360 ° дълга шийка, супер устойчив, универсален за смартфони,

BGN 3.33
Налично
Налично

【Дръжте телефона устойчиво】 Дори при завой, спиране или движение по неравен път кола за телефон ще се задържи вашия телефон и да предотврати падането му 【Лесна употреба】 Можете да натиснете бутона на дясната страна на притежателя на телефона, за да отворите скоби след това се поставят в него смартфон, отварянето на лък тел, и здраво ги стиснете с ръцете си. 【Безопасно шофиране】 Управление с една ръка ви позволява да щракнете върху бутона в дясно, за да свали телефон със скоба за закрепване на чашата, което опростява управлението и прави шофирането по-безопасно. 【Въртене на 360 °】 Конструкция на въртяща се топка се прави вашето устройство е вертикално, хоризонтално или под какъв ъгъл е идеален за преглед, и всичко това е разработено без щети за вашето зрително поле. 【Регулируема основа】 Основата на автомобилния поставки за чаши след за телефон оборудвано с въртяща се дръжка за лесна настройка или оттегляне влакчета, която може надеждно да се подстаканнике. 【Дръжте телефона устойчиво】 Дори при завой, спиране или движение по неравен път кола за телефон ще се задържи вашия телефон и да предотврати падането му. 【Лесна употреба】 Можете да натиснете бутона на дясната страна на притежателя на телефона, за да отворите скоби след това се поставят в него смартфон, отварянето на лък тел, и здраво ги стиснете с ръцете си. 【Безопасно шофиране】 Управление с една ръка ви позволява да щракнете върху бутона в дясно, за да свали телефон със скоба за закрепване на чашата, което опростява управлението и прави шофирането по-безопасно. 【Въртене на 360 °】 Конструкция на въртяща се топка се прави вашето устройство е вертикално, хоризонтално или под какъв ъгъл е идеален за преглед, и всичко това е разработено без щети за вашето зрително поле. 【Регулируема основа】 Основата на автомобилния поставки за чаши след за телефон оборудвано с въртяща се дръжка за лесна настройка или оттегляне влакчета, която може надеждно да се подстаканнике.

Подробности

Item Type:
Cup Phone Holder
Material:
Plastic
Application:
All vehicle models
Color:
Silver edge black

Подобни продукти в категория