• Новинка
Спрей за бързо покриване колата с Кристали, Спрей За Бързо покриване колата с Кристали 507, Спрей За Почистване на Автомобилни Стъкла, Препарат за премахване на Блаж?

Спрей за бързо покриване колата с Кристали, Спрей За Бързо покриване колата с Кристали 507, Спрей За Почистване на Автомобилни Стъкла, Препарат

BGN 3.00
Налично
Налично

[Спрей за бързо покриване колата с кристали] : голям капацитет 300 мл, прах, замърсявания и други петна лесно се придържат към повърхността на боята и замърсяване на повърхността на боятаСлед боядисването той има ефект от листа на лотос, че подобрява самопочистваща и безопасно гидрофобность боядисаната повърхност. [Увеличаване на твърдостта и намаляване на надраскване] : Sandy ерозията води до различни драскотини по повърхността на боята, образувайки защитен слой след нанасяне на покритие чрез намаляване или избягване на драскотини, причинени от външни компонентите и контрол, и намаляване на степента на увреждане на боя. [Устойчиви на висока температура] : След излагане на слънчева радиация, това ще доведе до окислително избледняване на боята.След използването на този распыленного ръчно восък той може ефективно да се противопоставят на окислительному промяна на цвета, вызванному висока температура, и да се направи по-ярка боя. [Лесни за управление на] : Първо нанесете крем за премахване на блажна филм със стъкло на гъба, разтривайте стъкло, което трябва да се почисти, след това го избършете с кърпа, след това изплакнете с чиста вода, стъкло на вашия автомобил ще е като ново. [Дългосрочно висока степен на защита] : Спрей за бързо покриване на автомобила кристали С помощта на напредналите нанотехнологии формула на повърхността на колата се образува защитно покритие, което се запазва в продължение на няколко месеца, осигуряване на дълготраен блясък.Премахва петна от вода, окисляване и много други замърсители, които могат да навредят на автомобилната боя. [Спрей за бързо покриване колата с кристали] : голям капацитет 300 мл, прах, замърсявания и други петна лесно се придържат към повърхността на боята и замърсяване на повърхността на боята.След боядисването той има ефект от листа на лотос, че подобрява самопочистваща и безопасно гидрофобность боядисаната повърхност. [Увеличаване на твърдостта и намаляване на надраскване] : Sandy ерозията води до различни драскотини по повърхността на боята, образувайки защитен слой след нанасяне на покритие чрез намаляване или избягване на драскотини, причинени от външни компонентите и контрол, и намаляване на степента на увреждане на боя. [Устойчиви на висока температура] : След излагане на слънчева радиация, това ще доведе до окислително избледняване на боята.След използването на този распыленного ръчно восък той може ефективно да се противопоставят на окислительному промяна на цвета, вызванному висока температура, и да се направи по-ярка боя.

Подробности

Подобни продукти в категория