• Новинка
KESYOO 2 бр Сгъваема Фен на Ретро Декор Сгъваем Фен Сгъваеми Вентилатора Ръчно Сгъваеми Коприна Фен Многоцветен Сгъваем Фен Декоративен Фен Бамбукови Танцови Фен Сгъ?

KESYOO 2 бр Сгъваема Фен на Ретро Декор Сгъваем Фен Сгъваеми Вентилатора Ръчно Сгъваеми Коприна Фен Многоцветен Сгъваем Фен Декоративен Фен

BGN 6.09
Налично
Налично

Ретро сгъваем фен - Изработен от висококачествени материали, този фен е малък, изискан и практичен, лесен за носене и удобен за съхранениеУКРАСА за сватбени партита - може да бъде почти подходяща за обдува на вятъра, за да ви помогне да останат на студено през лятото.ВЕНТИЛАТОР за БРОДЕРИЯ - Изработен от висококачествени и безопасни материали, траен и проектиран за продължителна употреба.Сватбена фен - изискан модел цвят го прави по-уникален и ще се превърне в чудесен избор за подарък.ЖЕНА СГЪВАЕМ ФЕН - може да се сгъва и да се сложи в една чанта, която е лека и лесно да носите със себе си.Ретро сгъваем фен - Изработен от висококачествени материали, този фен е малък, изискан и практичен, лесен за носене и удобен за съхранение.УКРАСА за сватбени партита - може да бъде почти подходяща за обдува на вятъра, за да ви помогне да останат на студено през лятото.ВЕНТИЛАТОР за БРОДЕРИЯ - Изработен от висококачествени и безопасни материали, траен и проектиран за продължителна употреба.Сватбена фен - изискан модел цвят го прави по-уникален и ще се превърне в чудесен избор за подарък.ЖЕНА СГЪВАЕМ ФЕН - може да се сгъва и да се сложи в една чанта, която е лека и лесно да носите със себе си.Осъществяване списък 2 x Сгъваеми фенове Характеристики - Цвят : Цветен танц сгъваем вентилатор. - Размер : 41,00 X23,00 X2,00 см / 16,11 X9,04 X0,79 инча Ръчно фен на рейва. - Материал : бамбук, PP за танци. - Може да се сгъва и да се сложи в една чанта, която е лесна и той е удобен за носене, а също така да Декоративни Сгъваеми вентилатора. - Широк спектър от приложения, не само за обмахивания през лятото за постигане на ефект на разсейване на топлина и охлаждане, но и като подпори за танци или фотография Изящни танци ветрила. - Изискан модел цвят го прави по-уникален и ще стане чудесен подарък Голям сгъваем фен Rave. - Изработен от бамбук, този сгъваем фен е безопасен и лек, траен и практичен сватба интериор.

Подробности

Подобни продукти в категория