• Новинка
Контейнер-опаковка на детска смес LADISO, Преносим Опаковка на сухо мляко, Пътен Контейнер За съхранение на бебешка храна, Не Разливающийся Штабелируемый Контейнер з?

Контейнер-опаковка на детска смес LADISO, Преносим Опаковка на сухо мляко, Пътен Контейнер За съхранение на бебешка храна, Не Разливающийся

BGN 2.33
Налично
Налично

? Безопасен материал полипропилен - Нашият опаковка за приготвяне на рецепти е изработен от висококачествен хранителен полипропилен и не съдържа бисфенол А, нетоксичен и безвкусенМоже безопасно да се съхранява на сухо мляко и добавки към храненето на детето. ?Индивидуален, штабелируемый - 4 отделения могат да се комбинират в цветен, така и всички суми, които харесвате, можете да попълните всички контейнери на сухо мляко за един път, за да бъдат транспортирани 4 порции сухо мляко за нуждите на детето, много практичен и удобен контейнер за сухо мляко, за улесняване на пътуването и използване на открито. ? Лесно почистване и переноска - Преносимо мек пръстен, лесно се премахва, идеално за пътуване или на път.Тесен контейнер за съхранение на храна или бутилки ви позволява лесно да ги постави в торбички-детски колички и държачи за чаши кафе на / напитки. ?Мултифункционалност - Този контейнер за детски смеси / детски закуски може да се използва за съхранение на сухо мляко, плодове, детски закуски, детски храни и аксесоари, като залъгалка, щитове за зърната и т. ?Удобно през нощта - капачка на капака позволява да се излее течността в бутилката, без елементарно.Предварително напълнете бутилката с вода, а този контейнер - за еднократна употреба смес на всеки слой, вечер преди лягане, така че, когато детето се събуди посред нощ, не е нужно да е отмеривать, просто бързо се изсипва и се разклаща, и бутилка готови!Особено когато се занимават с плачущим новороденото.

Подробности

Подобни продукти в категория