• Новинка
Червени Бижута за Бала на открито за клас 2023-2023 Бала Приказки за Бала на Двора, Знак на Тревата, Дялове с Номинална табелка за Бала на открито 2023, Аксесоари за Интери?

Червени Бижута за Бала на открито за клас 2023-2023 Бала Приказки за Бала на Двора, Знак на Тревата, Дялове с Номинална табелка

BGN 0.33
Налично
Налично

✔️ ЦЕНЕН ПАКЕТ : Вие ще получавате по 9 бр червени знаци за украса на двора за бала 2023 година, на открито, в т. знаци с номера 2023 г. знаци с надпис "ГРАДУШКА", 2 бр. знаци с надпис "Бала на осп", отпечатани с топли съобщения, като "Поздравления град", "най-доброто тепърва предстои" и 1 бр. празна именен знак за писане на имена, в комплект с 18 бр.Ярки цветове и елементи от дизайна ще направят страхотен двор, готови да приемат комплимент?. ✔️ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-клас : Нашите външни бижута за бала 2023 red са изработени от висококачествена накъдрена куха пластмасова дъска, на пластмасовия материал, толстой и трайни, водоустойчиви и атмосферостойкого, добре се държат при силен вятър, проливном дъжд, сняг, палящей времето и т.; достатъчно силни.Размерът е около 11.8 инча и 16 сантиметра височина. ✔️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : тези улични двор табели с пускането на 2023 година лесни за монтаж.Просто трябва да поставите 2 игли (с дължина 11.8 инча) в пластмасови канали на всеки дворно знак, а след това поставете събраните знаци grad в земята на тревата.Вградени, те могат да бъдат поставени хоризонтално или вертикално, за различни екрани.Освен това, не забравяйте да носите ръкавици, тъй като малките парчета могат да се удари ръцете си. ✔️ Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези червени надписи за украса на тревни площи на бала за клас 2023 отлични за домашни площадки, училище и парка на тревата, външни декорации за абитуриентски партита и много други.знаци могат не само да подчертая атмосфера завършване на образованието си, но и да изразявам радост и благословия от дипломирането. ? СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване : Ние ценим вашето доверие и ние искаме да се уверете, че имате всичко работи.Ако срещнете някакви проблеми с нашите декорации във формата на означения за бала на двора 2023 г. съобщение, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за връщане на парите в рамките на 30 дни. ✔️ ЦЕНЕН ПАКЕТ : Вие ще получавате по 9 бр. червени знаци за украса на двора за бала 2023 година, на открито, в т. знаци с номера 2023 г. знаци с надпис "ГРАДУШКА", 2 бр. знаци с надпис "Бала на осп", отпечатани с топли съобщения, като "Поздравления град", "най-доброто тепърва предстои" и 1 бр. празна именен знак за писане на имена, в комплект с 18 бр.Ярки цветове и елементи от дизайна ще направят страхотен двор, готови да приемат комплимент?. ✔️ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-клас : Нашите външни бижута за бала 2023 red са изработени от висококачествена накъдрена куха пластмасова дъска, на пластмасовия материал, толстой и трайни, водоустойчиви и атмосферостойкого, добре се държат при силен вятър, проливном дъжд, сняг, палящей времето и т.; достатъчно силни.Размерът е около 11.8 инча и 16 сантиметра височина.

Подробности

Подобни продукти в категория