• Новинка
Люлеещ се стол i-POOK, Съвременно Мек стол с Висока облегалка и Разтегателен скамеечкой за краката, Уютна Единична диван, люлеещ се Стол Accent Планер с облегалката за гл?

Люлеещ се стол i-POOK, Съвременно Мек стол с Висока облегалка и Разтегателен скамеечкой за краката, Уютна Единична диван, люлеещ

BGN 2.67
Налично
Налично

【Висококачествени материали】 Това модерно кресло-люлка, покрита с отборной полиестерен плат и изпълнен с пяна с висока плътност за максимален комфорт при сяданеДълбоко, просторна седалка трайно и с добра възглавница, която позволява на детето на стол-рока да ви осигури достатъчно място за сядане.Рамка общо столове, изработени от шперплат, която е достатъчно да е здрав, за да издържат на тегло до 300 килограма. 【Висока облегалка и комфортен подлакътник】 Е ергономичен стол ще осигури надеждна поддръжка на цялото тяло.Висока облегалка ви осигурява по-голям комфорт и безопасност.Освен това, поставяйки дланите на удобни подлакътници, да намалите умората. 【Приятно шаване】Функция люлка шезлонг може да дари на хората с успокояващо и приятно чувство, вие можете да се насладите на чаша кафе, да се потопите в четене прекрасна книга или просто да мине време.Това е люлеещ се стол е подходящ не само за възрастните хора, които могат да седне на един стол, четене на вестници или гледането на телевизия, но и за майките, които могат да седнат на стола и сложи децата да спят. 【Е подходящ за всяко помещение】 Това люлеещ се стол в европейски стил и стилен дизайн ще даде на вашето жилищно пространство свеж вид и уют.Модерните ярки цветове и хубав топъл външен вид ще придадат на вашия дом уникален стил.Можете да заложите на люлеещ се стол в дневната, спалнята, кабинета и да се насладите на комфорта и веселие люлеещи се столове по всяко време. 【Лесен монтаж и размери】 38,57 "L x 51,37"W x 32,67"H. Инсталацията е много проста, а в комплекта са включени всички аксесоари и ясни инструкции.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Въведение : Вдъхновено от модерен дизайн средата на века, това е люлеещ се стол дава възможност да се чувстват като у дома си в детската стая, хола или на някое друго общо пространство.

Подробности

Подобни продукти в категория