• Новинка
Бутони за кучета Бутона за отговор с възможност за запис на реч - 30 секунди Записываемое Потребителски Съобщението Проста Бутона Запис Инструмент за домашни Любим?

Бутони за кучета Бутона за отговор с възможност за запис на реч - 30 секунди Записываемое Потребителски Съобщението Проста

BGN 32.66
Налично
Налично

?【Зумер игра отговор】: перезаписываемая проста бутон, кажи нещо предварително, използвайте я за отговор за вас!Вашето кученце или котенку лесно да се лапой или носа на голяма плоска бутона, за да издам звукТова е чудесен подарък за вашите сладки домашни любимци. ?【ВРЕМЕ на запис ДО 30 секунди】:Това устройство може да записва за 30 секунди, така че можете да записвате всяка фраза, съобщение или звуков ефект, който искате!Тази звукова бутон има вградена мека извор на напрежение, така че вашият домашен любимец може лесно да кликнете върху нея. ?【Лесна употреба】: Инсталирайте buzzers индивидуално в дома, в съответствие с дума, записана в зуммере.Например : 'храна' в близост до купата за хранене, "игра", в близост до техните играчки и т. ?【Батерия в комплект】 : да запишете своя глас за общуване с кучето / котката . Бутон за звука се захранва от две батерии от тип ААА, моля сменете батериите, когато звукът се превърне ниско, отново да се насладят на пълен и чист звук. ?【Звуков сигнал за дресура на кучета】 : Можете да запишете съответните думи и позволи на кучето да направи това.Ние препоръчваме да се започне с прости действия на кучето, като храна, игри, походи до тоалетната, пиенето на вода и забавления.Повторете обучение и, моля, проявете повече търпение към кучето.Запишете до 30 секунди на всеки звук с помощта на тези бутони, за да се научи кучето си да говори.Напишете командата "вода", "е", "играят" или други, които ви трябват.Вашето кученце или котенку лесно да се лапой или носа на голяма плоска бутона, за да издава ясен звук.Това е чудесен подарък за вашите сладки домашни любимци. Приятно взаимодействие : използвайте обучение свирки, за да направи кучето си щастлив, и дайте я на устройство за комуникация. Време на запис до 30 секунди, можете да редактиране на запис в удобно за вас време. Малък размер, удобен за носене и използване. Тази звукова бутон има вградена мека извор на напрежение, така че дори и децата и възрастните хора могат лесно да кликнете върху нея. Игри зумер - инструменти за весели шеги, инструменти за излизане от гняв, инструменти за активна атмосфера, зумер за дресура на домашни любимци, инструмент за преподаване и обучение, игри зумер, можете да настроите подарък за съобщения.

Подробности

Подобни продукти в категория