• Новинка
Косметичка за грим с надпис Булка за жените, Малка Бяла Перла, Планински Кристал, Косметичка за шаферките, Скъпа Косметичка за пътуване от изкуствена кожа калъф за ?

Косметичка за грим с надпис Булка за жените, Малка Бяла Перла, Планински Кристал, Косметичка за шаферките, Скъпа Косметичка за пътуване

BGN 6.39
Налично
Налично

ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ:, Без сривове!!Тази косметичка за булката е идеална като подарък за шаферките на булката, гости, приятели на ергенско парти, сватба, булчински душ, меден месец и други празнициЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : Ярка нашивка от перлени и блестящи кристали с надпис "БУЛКА" на косметичке лесен и элегантна, за да я обладательницу по-привлекателна.Висококачествен материал : Тази бяла косметичка е изработена от здрава изкуствена кожа, която е без мирис, водоустойчив и лесен за почистване.Метален цип достатъчно е здрав, да отварят и затварят косметичку.Голям капацитет : Тази пътна косметичка размер на 8,1 х 5,1" x 2,8" достатъчно голяма и лесна, така че можете да носите със себе си ежедневие, козметика, средства за грижа за кожата, телефон, ключове и т. Широко приложение : Тази женска косметичку може да се използва за съхранение на козметика в затворени помещения, тоалетни принадлежности, при пътуване на открито, фитнес зала, училище, къмпинг, за пазаруване и всяко друго място, където искате да се открояват.Никакво отказване ! ! !Тази бяла чанта за тоалетни принадлежности, украсени с ярки перлени и блестящи кристали с надпис "BRIDE", е проста и елегантна, ще ви направи по-привлекателни.

Подробности

Подобни продукти в категория