• Новинка
Органайзер за обувки кутии ALIVEE, Напълно Прозрачна, а обувките кутия, Прахоустойчив Дисплей, Органайзер за обувки за бягане, Можете да оформите Акрилни Пластмасов к?

Органайзер за обувки кутии ALIVEE, Напълно Прозрачна, а обувките кутия, Прахоустойчив Дисплей, Органайзер за обувки за бягане,

BGN 44.87
Налично
Налично

Чекмеджето за съхранение може да се съхранява обувки, чорапи, бельо, книги, играчки и т, можете да Ги поставите в спалните, хола, дрешника, под леглото и на всяко място в стаята.Кутия за обувки пылезащитная и влага, удобен за ежедневна грижа, просто измийте с мека вода със сапун и вода или влажна кърпа, можете да поддържа чистота и ред. ★ Място за съхранение : хол, спалня, баня, тоалетна, складово помещение. ★ Му могат да бъдат свободно комбинирани, той е защитен от прах и насекоми, здрав и издръжлив, дебели и подсилени, може да се полага без да падне и той е с висока носеща способност. ★ конструкция на магнитната писалка, лесно се отваря и затваря. ★ Свободна стифиране, икономия на място, купчината не само висока, но и устойчиви, горната и долната част на первази са свързани, а наклонът не пада.Конкретен материал : PP + Рсфункция : Организация за съхранение на място на действие : хол, спалня, баня, тоалетна, складови помещения, Област на приложение : обувки, бельо, дистанционно управление, чорапи.

Подробности

Подобни продукти в категория