• Новинка
Защитно фолио за обектива на камерата KAKAO FRIENDS Choonsik, съвместима с iPhone 13 Pro / 13 Pro Max Защитно фолио за задната камера от прозрачно закалено стъкло с висока разделителна ?

Защитно фолио за обектива на камерата KAKAO FRIENDS Choonsik, съвместима с iPhone 13 Pro / 13 Pro Max Защитно фолио за задната камера от

BGN 6.49
Налично
Налично

[Автентичен продукт] Официален оригинален продукт KAKAO FRIENDS [Лесна инсталация] Определяне на защитно фолио за обектива на камерата, просто выровняйте дупката, за да се инсталира защитно фолио за обектива на обектива на камерата на телефона. [Защита от висок клас] от Закалено стъкло премиум-клас осигурява защита, намалява размера на прах, е с висока удар и взрывозащищенностью. [С висока разделителна способност] прозрачност 99,99% от запазва оригиналната яркост на екрана или изображения. [Пълна защита] Идеално покрива цялата площ на обектива на камерата, без да затваряте никакви лещи. официален оригинален защитен калъф kakao friends за камера / е съвместим с iphone 13 pro / iphone 13 pro Max.

Подробности

Подобни продукти в категория