• Новинка
Защитни устройства за колелата 16-20 инча, защита на джантата на колелото, защитни устройства за джантата на колелото на автомобила, Комплект от 4-те, легкосплавных дж

Защитни устройства за колелата 16-20 инча, защита на джантата на колелото, защитни устройства за джантата на колелото на автомобила,

BGN 2.00
Налично
Налично

☆ Протектор на джантата на колелото на колата си, след като инсталирате факт джантата на колелото на автомобил, може ефективно да защити вашия автомобил, за да се предотврати появата на драскотини, мода и защита на повишаване на красотата на тялото ☆ Протектор на джантата автомобилни джанти, материал от нейлонового влакна, безопасността и защита на околната среда, здравина и дълготрайност. ☆ Ефективно защитете ступицу колела и избягвайте високите разходи за ремонт.Защита и нов вид на вашите джанти Максимална защита и дълъг живот Лесно се нанася. ☆ Разглобявайте гума, да се проветри, с автобус, инсталирайте защитен пръстен на колелото, след това напълнете с автобус въздух и инсталиране на гума. ☆ Защита на джантата автомобилни колела, за всички модели автомобили, тя може да осигури повече цветове, с отговарящи на изискванията към размерите на всеки клиент.Спецификация : Име : Защитно пръстен на главината Колесматериал : Материал от нейлонового влакна Размер : 16", 17", 18", 19", 20" Цвят : Червен, син, бял, черен Приложими модели : Всички моделиметод на инсталиране : 1. Свали гумата и освобождаване на въздух, излагайки край главината на колелото. Поставете защитен пръстен в ступицу и здраво дръжте го. С помощта на гумен чук накачайте шина, леко потупване по околовръстното на главината, за да защитно пръстен напълно прилегало. Задайте пълен комплект защитни пръстени в съответствие с метода, описан по-горе начин и да ги върна на оригиналния автомобил. Защитник на автомобилния джантата е изработена от еластичен материал, който не пропуска въздух, и може да бъде разглобена и използва повторно. Защитник на автомобилния джантата е по-продължителна амортизация и антифрикционным срок на служба, а на повърхностни частици са предназначени за по-добра защита на главината на колелото.Опаковъчен лист : Защитно пръстен на главините на колата × 4hint : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

Подробности

Name:
Wheel Hub Protection Ring
Material:
Nylon Fiber Material
Size:
16, 17, 18, 19, 20
Color:
Red, Blue, White, Black
Applicable Models:
All Models
Installation Method:
1. Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
Feature:
1. The car rim protector is made of elastic material that does not leak air, and can be disassembled and used repeatedly.:
2. The car rim protector has a longer shock absorption and anti-friction life, and the surface particles are designed to better protect the wheel hub.:
Packing list:
Car Hub Protection Ring×4:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория