• Новинка
GLSTOY 2 елемента Вана за Хамстер Прозрачен Пластмасов Контейнер Вана За Хамстер Тава За събиране на отпадъци За Дребни Животни Кутия За вана За Хамстер Леген За Вана ?

GLSTOY 2 елемента Вана за Хамстер Прозрачен Пластмасов Контейнер Вана За Хамстер Тава За събиране на отпадъци За Дребни Животни Кутия За

BGN 40.60
Налично
Налично

Контейнер за баня за хамстери : Красив външен вид, без специфичен мирис, се грижи за здравословния растеж на домашни любимциБаня с пясък за хамстери : е Изработена от материал, устойчив и не е лесно повреждаемого.Самостоятелна стая за хамстер : Изработени от висококачествена пластмаса с отлично качество на изработката, сигурно, практична и трайна.Охлаждаща носилка за хамстери : Прозрачна, в нея лесно да се наблюдава, тъй като джудже хамстер къпе, играе и се задълбава.Тоалетна за хамстери : Многофункционален дизайн, може да бъде както самостоятелна, така и тоалетна за домашни любимци.Пратката включва 2 x вана за хамстер Функции - лесно и удобно за почистване, както и да съхранявате удобно, когато тя не се използва за малки домашни любимци. - Тази баня е предназначена за хамстер и други малки космати животни, кутия за хомячьего тоалетна. - Изработен от висококачествена пластмаса с отлично качество на изработката, тя е сигурна, практични и издръжливи тоалетна за един gerbil. -Материал : Пластмасов калъф за пясък за хамстери - Може лесно да наблюдава ситуацията къпане хамстер с прозрачен дизайнерски контейнер за баня хамстер. -Размер : Около 20,50 X15,50 X8,50 см /8,06 X6,09 X3 Малка тоалетна за домашни любимци. - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване за използване на вани за домашни любимци. -Цвят : Прозрачен пластмасов джудже хамстер Информация за продукти за баня : тоалетна чиния Творческа форма, с удобни усещания ще го направи по-уникална и красива. котешката тоалетна за хамстери Мивка за баня за хамстери е изработена от висококачествена пластмаса за трайно и практично за използване, който е безопасен за вашия домашен хамстер.

Подробности

Подобни продукти в категория