• Новинка
CYZGJHK Голяма сушилник за съдове с дренажна дъска, 3 Нива поставка за съдове от неръждаема стомана за кухненския плот, лесен и бърз монтаж (Размери: 42 × 27 × 60 см цвят: C)

CYZGJHK Голяма сушилник за съдове с дренажна дъска, 3 Нива поставка за съдове от неръждаема стомана за кухненския плот, лесен и бърз монтаж

BGN 1.00
Налично
Налично

【Регулируеми силиконови крачета】 Регулирайте височината, за да се приспособят към масата, не се притеснявайте за това, че маса е грапава и не поцарапайте сушилня за съдове 【Здрав материал】 Кухненска поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана и е покрита с лак за печене.Той е здрав и устойчив на абразия, го надраскат лесно, той е устойчив на надраскване и корозия, със заоблени ъгли и не травмирует ръце.Той е с висока носеща способност на повече от 60 кг и е здрав и стабилен. 【Лесен монтаж】Сушилня за съдове за готвене с 3-слойной конструкция може да отговори на основните нужди на семейството.Лесно се монтира, с инструкции за сглобяване.Разглобяема конструкция, лесно можете да съберат тази сушилня за съдове с дренажна и дъска за няколко минути. 【3 Сменяеми сливных борда на】Тази поставка за прибори се предлага с 3 сменяеми сливными бортиками за събиране на вода с влакчета.Можете лесно почистване тава за вода. 【Сушилня за съдове Спестява пространство】 Нашата сушилня за съдове от неръждаема стомана се вписва добре в кухнята, може да побере повече на кухненската маса, внимателно се поставя чиниите.3-ярусная сушилня за съдове позволява да съхранявате чинии, купички, чаши и т. На най-горния ред се поставя до 12 бр чинии; на долния ред се поставя до 18 броя малки мисок. 【Регулируеми силиконови крачета】 Регулирайте височината, за да се приспособят към масата, не се притеснявайте за това, че маса е грапава и не поцарапайте сушилня за съдове. 【Здрав материал】 Кухненска поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана и е покрита с лак за печене.Той е здрав и устойчив на абразия, го надраскат лесно, той е устойчив на надраскване и корозия, със заоблени ъгли и не травмирует ръце.Той е с висока носеща способност на повече от 60 кг и е здрав и стабилен. 【Лесен монтаж】Сушилня за съдове за готвене с 3-слойной конструкция може да отговори на основните нужди на семейството.Лесно се монтира, с инструкции за сглобяване.Разглобяема конструкция, лесно можете да съберат тази сушилня за съдове с дренажна и дъска за няколко минути. 【3 Сменяеми сливных борда на】Тази поставка за прибори се предлага с 3 сменяеми сливными бортиками за събиране на вода с влакчета.Можете лесно почистване тава за вода. 【Сушилня за съдове Спестява пространство】 Нашата сушилня за съдове от неръждаема стомана се вписва добре в кухнята, може да побере повече на кухненската маса, внимателно се поставя чиниите.3-ярусная сушилня за съдове позволява да съхранявате чинии, купички, чаши и т. На най-горния ред се поставя до 12 бр чинии; на долния ред се поставя до 18 броя малки мисок.Голяма сушилник за съдове с дренажна дъска, 3-ярусная поставка за съдове от неръждаема стомана за кухненския плот, лесен и бърз монтаж.

Подробности

Подобни продукти в категория