• Новинка
SUNTEAMO и Играчка Камбанка с Интерактивен Тизером за котки, Купички за домашни любимци и кучета за бързо ядене (Цветни, с един размер)

SUNTEAMO и Играчка Камбанка с Интерактивен Тизером за котки, Купички за домашни любимци и кучета за бързо ядене (Цветни, с един размер)

BGN 2.00
Налично
Налично

1x Интерактивна играчка-закачка за котки, прът с камбана, Vi, Чудесна интерактивна играчка, която ще се хареса и на двама ви Размер : 56x3 виж Перо подвешено на эластичном шнуре, който е приложен към протежение на пръчката. Направете упражнения и имитируйте естественото поведение, с камбана, за да добавите звук. 1x Интерактивна играчка-закачка за котки, прът с камбана, Vi, Чудесна интерактивна играчка, която ще се хареса и на двама ви. Размер : 56x3 виж Перо подвешено на эластичном шнуре, който е приложен към протежение на пръчката. Направете упражнения и имитируйте естественото поведение с помощта на колокольчика за добавяне на звука. и играчка камбанка-прът с интерактивна играчка за котки, купички за бързо ядене на домашни любимци и кучета Осигуряват упражнения и имитират естественото поведение с помощта на колокольчика за добавяне на звук Чудесна интерактивна играчка, която вие двамата да се насладите материал : пластик1х Интерактивна играчка прът-закачка за котки с камбана и писалка, внимавайте за своята котка и танци в името на този размер : 56x3 см Перо подвешено на эластичном шнуре, прикрепленном до протежение на пръчката.

Подробности

Подобни продукти в категория