• Новинка
GPPZM Монофонични Жилетка за кучета, Комплект колан за разходки на домашни любимци и каишка, Регулируем нашийник за кучета, шлейка без напрежение (Цвят: A, Размер: X-Large)

GPPZM Монофонични Жилетка за кучета, Комплект колан за разходки на домашни любимци и каишка, Регулируем нашийник за кучета, шлейка

BGN 137.86
Налично
Налично

1 Лесно се побира и се отстранява. Модерен и сладък, много подходящи за домашни любимци. Функция : Не позволявайте на домашни любимци да се загубиш. Лек, издръжлив и устойчив на абразия. Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение. Лесно се побира и се отстранява. Модерен и сладък, много подходящи за домашни любимци. Функция : Не позволявайте на домашни любимци да се загубиш. Лек, издръжлив и устойчив на абразия. Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение. Лесно се носи и да стреля. Модерен и сладък, много подходящи за домашни любимци. Функция : Предотвратите загуба на домашни любимци. Лек, издръжлив и устойчив на абразия. Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение.Спецификация : Материал : найлон Размер : XS, S, M, L, XL Опаковка : Жилетка за домашни любимци X 1, каишка за домашни любимци x 1 забележки : 1. Може да има някои малки разлики между цвета на изображението и себе стока. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-2 мм. Основен продукт - това е основният продукт, на други не продават.Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение.

Подробности

Подобни продукти в категория