• Новинка
Седалка за тоалетна WDBBY с хромирани панти Бавно се затваря и никога не отстегивается, Кръгъл капак за тоалетна Универсален цвят (Цвят: V)

Седалка за тоалетна WDBBY с хромирани панти Бавно се затваря и никога не отстегивается, Кръгъл капак за тоалетна Универсален цвят (Цвят:

BGN 1.33
Налично
Налично

★ материали : Това е седалката за тоалетна е произведен от траен MDF, който е екологично чист и има дълъг срок на служба ★ Ергономичен дизайн : гладки ръбове, липса на заплахи за сигурността.Правилния размер, гладка форма и ергономичен дизайн. ★ Универсален дизайн подходящ за повечето видове казанчета; хромирани панти от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, осигуряват идеалната за кацане. ★ Лекотата на монтажа : благодарение на наличието на всички крепежни аксесоари fix е столче за тоалетната чиния лесно се монтира. ★ Тапицирана седалка за тоалетна : леко бавно планина, практично и трайно тапицирана седалка за тоалетна за свеждане до минимум на шум и смущения.Седалка за тоалетната чиния и капак, имат и функцията на бавното затваряне.Скорост на затваряне зависи от температурата в стаята и честотата на употреба. регулируеми панти от неръждаема стомана осигуряват добра кацане на вашия тоалет. лесна за инсталиране, лесна за почистване, висока хигиена, трайност е идеален за семейства, ресторанти, универсални магазини, хотели и т. Начин на инсталация : Извадете аксесоари.Гайка закотвени в пазу.Настройте позицията на плъзгаща гайка.Поставете на седалката на тоалетната чиния.Поставете уплътнението, за да затегнете гайката.Пълна инсталация Почистващи да Не се изтрие и не мийте седалката на тоалетната чиния и не покрывайте го въртящи се абразивни прах.Не използвайте дезинфектант, хартия или други аерозолни почистващи препарати.

Подробности

Подобни продукти в категория