• Новинка
kingneed Смарт Часовници за проследяване на Фитнес, монитор на сърдечната честота, Брой стъпки/Сън/ Разстояние / Калории / Температура / Кръвно налягане/ Сензора за кисл?

kingneed Смарт Часовници за проследяване на Фитнес, монитор на сърдечната честота, Брой стъпки/Сън/ Разстояние / Калории / Температура

BGN 1.67
Налично
Налично

【Цветен екран 17 " HD, повече и по-отчетливи 】 на цял екран екран с висока разделителна способност 1.7 инча с резолюция 240 * 280, дисплей с резолюция 240 * 280, дава ви по-красива и по-ясни впечатления, ярки, пъстри цветове, модерно и готино, гъвкава работа, е по-удобно да виждат данни. 【Многофункционалност】 - Тези умни часовници с многопластов циферблатами могат да бъдат заменени по избор.Той може да следи вашите стъпки за целия ден, консумация на калории, информация за пробег, сърдечна честота, сън, телесната температура, кръвното налягане, съдържание на кислород в кръвта.Той поддържа допълнителни 8 спортни режими, които ще ви помогнат да следите други схеми за изпълнение упражнения, а също така има функция за напомняне за продължително седене, като щракнете на информация, напомняне за разговор, таймери и функции за търсене на телефона. 【 Умни часовници за мобилни телефони i Phone, Android】- Тези часовници са съвместими с повечето смартфони на i OS 9.4 по-горе (не за КОМПЮТЪР или таблет), както и приложението поддържа няколко вида езици. 【Проследяване на сън с по-практични инструменти】 - този часовник може да записва и показва общата продължителност на съня снощи, както и продължителността на дълбок и лек сън. 【IP67 водоустойчив, насладете се на спортен веселие】-Благодарение на пылезащитным и водоустойчиви свойства IP67 той може да съответства на изискванията за водонепропускливост в ежедневните видове спорт и ежедневието.Независимо дали изпотяване или пръски от малки капки дъжд, той ще се справи с лекота.

Подробности

Подобни продукти в категория