• Новинка
Стикери за стена с изображение на Панда, Бамбук и Пеперуди, Подвижни Стикери за стена с Животни за Деца, Детска Спалня, Начало Декор (11x10 инча)

Стикери за стена с изображение на Панда, Бамбук и Пеперуди, Подвижни Стикери за стена с Животни за Деца, Детска Спалня, Начало

BGN 5.09
Налично
Налично

【Качеството и размера на】 Етикети panda произведени от висококачествен винил материал и отпечатани нетоксични и екологично чисти мастилоВсяка опаковка включва в себе си 4 листа стенни стикери размери от 10 "x 11". 【Се използва Повторно и лесно се】 Трябва само да се почисти и да се прилага, без никакви инструменти, не се изисква, дори и децата могат да направят това сами.Лесно се премахват, без да наранява стената и не остави следи. 【Красив Декор на Детска стая】Прекрасен мече панда с бамбук, който изглежда мультяшно и смешно.Всяко дете, което е очарован от животните, са просто във възторг от него.Добри подаръци за деца подаръци за рожден ден, фестивали и подаръци за коледа. 【Декоративно изкуство】 Добавете обстановка, без боя.Идеален за декориране на всекидневна, детска стая, детска стая, стаи за игра, детски ясли, детски градини, училище, класната стая или на места, които искат да бъдат красиви. 【Повърхност за нанасяне на】 Нашите цветни самозалепващи стикери за стена с изображение на анимационни панда може да се прилага върху всякакви гладки и чисти повърхности като стени, врати, хладилник, прозорци, шкафове, мебели, коли и врати, и така нататък.Горското животно Мечка Панда за деца, декорация за детски стаи, спални, класната стая, украса за дома, изкуство, произведено от висококачествени винилови материали, които са екологично чисти, нетоксични, водоустойчиви и издръжливи.Безопасен и лесен за използване, идеално за вашия дом.Подходящ за украса на детска, спалня, всекидневна, класната стая, игрална стая, детска, дневна грижа, детска градина и т. Параметри : Материал : PVC Цвят : както е показано на фигура Размер на всеки лист : прибл. 10x11 инча Брой : 4 листа Топло забележка : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване.Забележка : Моля, залепете етикети внимателно, не отрывайте твърде много на един път и гладките им ръка или с кредитна карта, за да се избегне образуването на гънки.

Подробности

Material:
PVC
Color:
as the picture shows
Each sheet size:
approx. 10 x 11 inch
Quantity:
4 sheets
Warm notice:
Please allow slight deviation due to manual measurement. :
Note:Please stick the stickers carefully, don't tear off too much at one time, and smooth them with your hand or credit card to avoid wrinkling. When removing the wall sticker, please use a hair dryer to heat the adhesive back, which will make it easier to remove. :

Подобни продукти в категория