• Новинка
Възглавница / Оригиналната Корона За четене Нощна Голяма Облегалка С Мек Таблата, Облегалка За четене, Просто Възглавница За Подкрепа на Разпоредбите на Таблата, П?

Възглавница / Оригиналната Корона За четене Нощна Голяма Облегалка С Мек Таблата, Облегалка За четене, Просто Възглавница За Подкрепа на

BGN 81.14
Налично
Налично

❤ ПЛАТ : опростен дизайн, от висококачествена тъкан, с триъгълна форма, дълго размер, мек пълнеж; тя е удобна, здрава, с добра пропускливост л, не се навива, не избледняват, красиви, лесни за почистване ❤ Е ИДЕАЛЕН ЗА ЧЕТЕНЕ В ЛЕГЛОТО.Тази възглавница за четене осигурява отлична подкрепа на гърба и шията, за максимален комфорт по време на четене и гледане на телевизия, ергономична възглавница може да помогне за предотвратяване на много заболявания. ❤ АЛТЕРНАТИВА КАТО ТАБЛАТА НА ЛЕГЛОТО.Много хора, особено за студенти от колежи, смятат, че въздушната възглавница е идеална като на леглото : както декоративни, така и функционално. ❤ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ.Ние предлагаме всички размери възглавници за редовните легла; king size идеален за турците, което й позволява да изпълнява ролята на дивана.Други видове приложения включват възглавница-броня за деца, на гърба на двуетажно легло и на таблата за автофургонов / ремаркета. ❤ ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ.Интимни чанта за съхранение и от двете страни възглавници удобни и практични.Тайната цип, метална светкавица, красива и здрава, е лесно да се отстранява и да се изтрият. ❤ ПЛАТ : опростен дизайн, от висококачествена тъкан, с триъгълна форма, дълго размер, мек пълнеж; тя е удобна, здрава, с добра пропускливост л, не се навива, не избледняват, красиви, лесни за почистване. ❤ Е ИДЕАЛЕН ЗА ЧЕТЕНЕ В ЛЕГЛОТО.Тази възглавница за четене осигурява отлична подкрепа на гърба и шията, за максимален комфорт по време на четене и гледане на телевизия, ергономична възглавница може да помогне за предотвратяване на много заболявания. ❤ АЛТЕРНАТИВА КАТО ТАБЛАТА НА ЛЕГЛОТО.Много хора, особено за студенти от колежи, смятат, че въздушната възглавница е идеална като на леглото : както декоративни, така и функционално. ❤ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ.Ние предлагаме всички размери възглавници за редовните легла; king size идеален за турците, което й позволява да изпълнява ролята на дивана.Други видове приложения включват възглавница-броня за деца, на гърба на двуетажно легло и на таблата за автофургонов / ремаркета. ❤ ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ.Интимни чанта за съхранение и от двете страни възглавници удобни и практични.Тайната цип, метална светкавица, красива и здрава, е лесно да се отстранява и да се изтрият. ➤ Когато гледате телевизия в леглото, може да се наложи Мека и удобна възглавница Или мат, когато четете В леглото.Тук ние предлагаме Качествена възглавница за таблата на леглото, на разумна цена, и Вие Не трябва да Я Пропуснете.

Подробности

Подобни продукти в категория