• Новинка
Комбинирана Детска клавиатура и мишка с Оранжево-жълт подсветка на Клавиатурата за компютърни игри с led подсветка, Детска мишка за КОМПЮТЪР с осветен Бутон с USB кла?

Комбинирана Детска клавиатура и мишка с Оранжево-жълт подсветка на Клавиатурата за компютърни игри с led подсветка, Детска мишка за

BGN 29.33
Налично
Налично

▶Клавиатура с метална осветление, пълна научна фантастика : За разлика от някои пластмасови клавиатури USB LED, представени на пазара, в корпуса на този висококачествена бяла клавиатура и мишка преобладава черно-сребристо-метална сила, изпълнена в класна форма, символизираща поглед в бъдещетоМетална броня войн, може би помогнала на играчите да се чувстват в по-голяма сигурност, тя също е много привлекателен за фенове на научна фантастика и фентъзи.ярки светлини ще вземат играчите на дъгата свят, където геймърите се чувстват най-футуристично!. ▶ Идеален работи с популярни адаптер клавиатура на конзоли PS4 / Xbox one / Switch / PC / Computer Consoles : детска мишка и клавиатура combo работят добре на конзоли X1 / switch / playstation 4, когато се свързвате към популярния адаптер клавиатура. £ Също така можете да закупите адаптер отделно в нашия магазин. списък на магазини.£Можете да получавате двойно удоволствие от игри prime и музика, напълно контролиране на мултимедия с помощта на LED keyboard. ▶ Детска клавиатура с led подсветка : Предимство клавиатура с led подсветка е с висока здравина, трайност и устойчивост на деформация дори в опасни условия.което е добре за хора, които имат лош навик да се пие кафе и чай с лед по време на игри или гледане на уеб-страници и неизбежно се хвърли ги върху клавиатурата на компютъра.ние добавихме още няколко често използвани комбинации, лесен за използване дизайн, мултимедийни клавиши и класна форма, която ще бъде красиво изглеждат на вашия компютъра на масата. ▶ Детска клавиатура и мишка за КОМПЮТЪР за пазара в Северна Америка : клавиатура с мембранным ключа, волосковым спусъка, голямо пространство, панел от въздухоплавателни средства, алуминиеви джанти, подвижен дизайн, безплатна за потребителите, плаващи капачки за ключове за уникална в два цвята за леене под налягане форма за дълголетие.Детска мишка за КОМПЮТЪР с 4 регулируеми нива DPI, геймърите могат да изберат предпочитан скорост на курсора, за да отговори на нуждите на игри и офис работа, с помощта на клавиатурата с подсветка в продължение на дълго време, без да чувства умора, изпъкнали клавиши осигуряват комфортно усещане за натискане. ▶Подарък геймеру, високо качество и услуги : тази мембранная клавиатура с мишка ще любители на киберспорта изключително удобни игри възможности дори по време на най-изпитване на игрални маратони, като league of legends, steam, PUGB, Overwatch, Call of Duty или други шутъри от първо лице.

Подробности

Подобни продукти в категория