• Новинка
търговска марка Feijinmao, 4 бр., дръжки за кутия под формата на Океанска костенурка, Метална писалка за шкафа под формата на Костенурки, Плажен Морски Крайбрежен Декор, ?

търговска марка Feijinmao, 4 бр., дръжки за кутия под формата на Океанска костенурка, Метална писалка за шкафа под формата

BGN 1.67
Налично
Налично

? 【Материал 】→ е Изработена от материали от с сплав здравина и издръжливост, красив външен вид. ? 【Размер 】 → Около 6 * 4,5 см /2,36 * 1,77 инча.(За Подробности виж по-долу). ? 【Прилагането на】 → Подходящ за шкафове, чекмеджета, куфари, скринове, бюфети, кухня, домашни врати.Също може да се превърне в чудесен подарък на вашето семейство, приятел, и на други хора.Също така може да бъде идеален поделкой със собствените си ръце и да създаде собствено украса за дома. ? 【Характеристики】 → Елегантни дръжки във формата на костенурка по темата на океана на плажа, модерен и проста форма, красива, стабилна и устойчива, технология на многослойни повърхности със защита от окисляване, декоративен стил, съчетана с модерен интериор на помещението.Тези практични предмети от бита ще придадат на стаята си нов вид. ? 【Опаковка 】 → 4 броя в 1 опаковка.Идва с крепежни винтове, лесен за инсталиране и използване. ?КРАТЪК ПРЕГЛЕД : ?Материал ?Произведени от материали от с сплав? ?Размер ?Около 6x4,5 см /2,36x1,77 инча.(За Подробности виж по-долу). ?Количество? 4 парчета?Характеристики ?Креативен дизайн във формата на костенурка, прибиращи дръжки в теми крайбрежния океана и плажа, махни се от норми и придайте на своите шкафове и подвижни кутии формата на чекмеджета в охлюв, свързани с темата на океана или на плажа. ? Вземете вашата своето пространство със стил ?Ако старата мебел е остаряла или се нуждае от ремонт, украсете го и вземи своя игра за декориране на ново ниво с помощта на тези стилни аксесоари. ? Лесна инсталация?Много е лесен за инсталиране, намерете позиция, в която искате да инсталирате, и да пробия дупка, след това проденьте винт с обратната страна на такси и плътно прикрепете към писалката. ? Многофункционална ?Подходяща за шкаф, гардероб, шкафа, чекмеджета, бани, бюфет, боклук кофи, гардероб, стая за новородени, гардероб, нощни шкафчета, голям подарък кутия за бижута и т.

Подробности

Подобни продукти в категория