• Новинка
Ластични Ленти за Шиене, Предварително Изсечен Еластичен Кабел 20pcs Ширина 1/5 инча, Еластичен Шнур, Изплетен Еластична Лента, Еластичен Кабел, Еластична Въже за зана?

Ластични Ленти за Шиене, Предварително Изсечен Еластичен Кабел 20pcs Ширина 1/5 инча, Еластичен Шнур, Изплетен Еластична Лента, Еластичен

BGN 3.20
Налично
Налично

★ Перфектен за шиене : тази еластичната част за шиене идеален за маски за лице ★ Дължина на рязане : дължина на всяка нарязване е 0,21 ярд.Дължина идеален за направата на маски, не е нужно отново да го нарежете. ★ Удобно носене : Нашата еластична лента за шиене е изработена от мека текстура, екологично чист материал и удобна твърда гума, за да може да я носи в продължение на дълго време, без да причинява вреда на ушите си. ★ Подарък ръчна изработка : с помощта на нашето предварително нарязан еластичен кабел можете да направите маска за лице, ръчно изработени дома членовете на семейството си и на приятелите си подарък. ★ Как да използвате : от 2 предварително нарязани каучук може да се направи 1 маска.Лесно можете да приготвите своя собствена маска в домашни условия.Предварително изрязани ластични ленти Спецификация : Цвят : бял Ширина : 1/5 инча (5 мм) Стил : елегантен Материал : полиамидная плат + кърпа от ликра Функция : ★ 1. Идеален за шиене : Тази предварително вырезанная еластична, конци за шиене, идеален за домашно производство на маски за лице ★ 2. Как да направим маска за лице със собствените си ръце в домашни условия : дължина на рязане е идеален за направата на маски, не е нужно да се режат отново. предварително нарязани каучук може да бъде 1 марка. Удобно носене : Нашата еластична лента е изработена от мека текстура, екологично чист материал и удобна твърда гума, за да може да я носи в продължение на дълго време, без да причинява вреда на ушите си. Подарък ръчна изработка : С нашия предварително вырезанным еластична лента можете да направите маска за лице, ръчно изработени дом на членовете на семейството и приятелите си като подарък за специални празници, като Ден на майката, Ден на бащата, ден на раждане и т. Бърза доставка на Вашите поръчки на дъвка ще бъдат изпратени от САЩ. Осигурете на вас възможно най-бързо време за доставка и избягвайте дълги периоди на изчакване.

Подробности

Подобни продукти в категория