• Новинка
SUNNY GUARD Козирка Платно 10 'x 13' Правоъгълник Пясък UV Блок Козирка за Задния двор на Палубата Двор Градина Дейности на открито и на Обекта (Ние произвеждаме Индивидуале?

SUNNY GUARD Козирка Платно 10 'x 13' Правоъгълник Пясък UV Блок Козирка за Задния двор на Палубата Двор Градина Дейности

BGN 13.92
Налично
Налично

Нашите слънчеви очила са изработени от солидна сянка на тъкани, изработени от полиетилен с висока плътност, която често се използва за създаване на навеси, корабни платна, и скрито носенеОгромно предимство на нашата високоефективна тъкан е способността му да "диша". Свободно духаше хладен бриз, стъпка надолу температура 15-20 градуса.Този тип сенчести тъкан може да блокира до 95% от вредните ултравиолетови лъчи и издържа на вятър със скорост от 50 км / ч. Ние предлагаме висококачествена тъкан, предпазва от слънце и ултравиолетови лъчи, за да се гарантира максимален експлоатационен живот. 【Безопасни материали】 е Изработен от 95% uv устойчиви высокоплотного 100% от абсолютно новия материал HDPE (полиетилен висока плътност) и отбраковки рециклирани материали, по-здравословно и безопасно. 【Научен шивашки】 Избягвайте използването на сращиваемых тъкани.Ние използваме едно парче плат в лукс.По средата няма разлика за снаждане, което прави козирка по-здрав, красив и притежава най-добрите характеристики.Ние също така предлагаме на 3-4 парченца сгъсти въже като подаръци.Надяваме се да ви осигури най-добрия опит в използването. 【Широко приложение】 Той се използва широко в дворовете, в тревни площи, градини, тераси, басейни, езера, на палуби, в двора, в задните дворове, паркове, гаражи, под навеси, в песочницах, при релсите или на други открити пространства.Той може да осигури ефективен навес от слънцето, за да си двор винаги е бил самотен, безопасен, на прохладно и красиво. 【Лесна инсталация】 Измерете и почистете мястото, където ще се инсталира на скрито платно.Оставете припуск в 1-1,5 метра между точката на закрепване и сенчести платно за монтаж на обкова / куки или въжета.Измийте с мек препарат за почистване или вода, не търкайте с твърда четка, не поставяйте в пералня или сушилня за дрехи. 【Високо качество】 За нашите слънчеви очила предлага 5-годишна гаранция при нормални метеорологични условия и сервизна.Освен това, за тъкани слънцезащитен козирка от полиетилен с висока плътност може да се наблюдава малка свиване с толеранс ± 6 инча.Вашата удовлетвореност е наша цел.Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация. 【Безопасни материали】 е Изработен от 95% uv устойчиви высокоплотного 100% от абсолютно новия материал HDPE (полиетилен висока плътност) и отбраковки рециклирани материали, по-здравословно и безопасно.

Подробности

Подобни продукти в категория