• Новинка
Изолиран Обяд DOITOOL за топла храна за деца, Големи Изолирани Контейнери за супа обем 1 литър с капачки за обяд, Изолиран Контейнер за обяд, за да пътуват в училище, офи?

Изолиран Обяд DOITOOL за топла храна за деца, Големи Изолирани Контейнери за супа обем 1 литър с капачки за обяд, Изолиран Контейнер за

BGN 9.91
Налично
Налично

неръждаема стомана и полипропилен 【Висококачествен хранителен материал】- Произведен от висококачествена хранителна неръждаема стомана 304, за да гарантира безопасността на продуктите и здравето на хранителни продукти. 【Вакуум вътрешен дизайн】- Контейнер за горещи ястия с изолация благодарение на подобряване на технологията на вакуумна изолация с двойни стени и технологии безпроблемно заваряване позволява да запази храната топла или студена до 12 часа. 【Запечатани и лесно открываемая】 Идва със силиконов о-пръстен, банка за продукти, напълно герметична, за да се избегне случайно разливане.Запазете вашите домашни ястия-топли и свежи, те са лесни за отваряне. 【Широк устата】- Конструкция с широко гърло улеснява пълнене и почистване, тази на банката за хранителни продукти, е лесно да се излее продукти и за почистване след употреба . подходящ за носене на такива течности, като овесени ядки, мляко, супа, овесена каша. 【Практичен за използване】 чудесно за деца, възрастни, на работното място, студенти, разходки, пътувания път, излети и отдих.Банка за хранене от неръждаема стомана също е добър избор за подарък.Защо да изберете нашата изолированную буркан за хранене от неръждаема стомана? 1. Клапа от неръждаема стомана-високо качество за опазване на здравословна храна.Характеристики на модернизация на технологията на вакуумна изолация с двойни стени. Съхранявайте храната топла или студена до 12 часа. Хайде със силиконов о-пръстен, конструкция изолация. Широк устата лесно влиза, има от него и да се почистват. С уникална скрита дръжка осигурява лекота за носене.Характеристики Материал : неръждаема стомана 304, PP, силикон - Обем : 1000 мл - Цвят : син.-Размер : 13,2 X13,2 X12 виж - Размер : около 13,2 X13,2 X12 виж Предпоставка включва 1 х изолиран обяд за топла храна за децата си, изолирани контейнери за супа с капак за обяд (синьо).

Подробности

Подобни продукти в категория