• Новинка
ПЕТ ARTIST е Мек и Удобен Нашийник-пеперуда за кучета с катарама от Розово Злато - Регулируема Найлонов Нашийник за кучета Gril Dog Collar Подарък за малки, Средни и Големи Ку?

ПЕТ ARTIST е Мек и Удобен Нашийник-пеперуда за кучета с катарама от Розово Злато - Регулируема Найлонов Нашийник за кучета Gril

BGN 14.08
Налично
Налично

▶РЕГУЛИРУЕМА ЯКА-ПЕПЕРУДА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ - Размер S : Врат 10-15,5 инча, ширина 5/8 инча, препоръчително тегло 11-22 килограмПодходящ за котки и малки кучета, като френски булдог, йоркшир, corgi, мопс, Една-пудел и т. Преди да поръчате мярка на врата на кучето си, оставяйки място за два пръста. ▶ Супер МЕК и издръжлив материал - Специален вълнен материал придава на яката изключително мека и гладка текстура, която няма да навреди на кожата на вашето бебе, но и запазва цвета.Ние изпълняваме двоен шев под формата на правоъгълник, във всички точки на напрежение за абсолютна здравина. ▶ Сладък и елегантен дизайн - Всяка пеперуда също изработени от вълнени материали в британския стил и сшита ръчно, закрепен към яката с помощта на еластична лента, може да се приложи към всяко воротникам без никакви промени в интерес на яката.Облечен в хубав луксозен нашийник за кучета, за парти, сватба, коледни парти, рожден Ден, празнично парти, костюм, Коледа, фотосесия или семеен пикник, кучето ще изглежда ослепително, модерен и ще получите много комплименти. ▶ НАШИЙНИК за момичета и красиви катарами - обтегач от розово злато и има естетичен вид, улавя светлината и блести.Позлатените метални D-образен пръстен е с добра структура и красив външен вид.Уникален и приятен дизайн, идеален за демонстрации за красота и индивидуалност на вашето кученце.За удължаване на срока на ползване, моля не изтривайте на пишеща машина, якички и вратовръзки-пеперуди, трябва да се перат ръчно с хладка вода с мек сапун, след това се разгражда, за да изсъхне. ▶ Голяма УСЛУГА : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми със стоки за домашни любимци от ПЕТ ARTIST. ▶РЕГУЛИРУЕМА ЯКА-ПЕПЕРУДА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ - Размер S : Врат 10-15,5 инча, ширина 5/8 инча, препоръчително тегло 11-22 килограм.Подходящ за котки и малки кучета, като френски булдог, йоркшир, corgi, мопс, Една-пудел и т. Преди да поръчате мярка на врата на кучето си, оставяйки място за два пръста. ▶ Супер МЕК и издръжлив материал - Специален вълнен материал придава на яката изключително мека и гладка текстура, която няма да навреди на кожата на вашето бебе, но и запазва цвета.

Подробности

Подобни продукти в категория