• Новинка
Калъф SPIDERCASE за iPhone 13 Mini, с 2 и с малко пари [Защитни фолиа, изработени от закалено стъкло] [10-подножието защита от падане на военен проба] [Нескользящий] Сверхпрочный у?

Калъф SPIDERCASE за iPhone 13 Mini, с 2 и с малко пари [Защитни фолиа, изработени от закалено стъкло] [10-подножието защита от падане

BGN 1.67
Налично
Налично

【Е Предназначен за】 Калъф SPIDERCASE за i Phone 13 Mini е предназначена само за i Phone 13 Mini с диагонал 5Точни деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони, датчикам и камерите.Меки и чувствителни бутони с добър прием лесно се натискат.Безжична зареждане и се поддържа с помощта на ca. 【Цялостна защита на камерата и на екрана】 Издигнати устните внимателно защита на екрана и камерата на i Phone 13 Mini. изпъкнали уши 1,5 мм над екрана и 1,5 мм над камера омекотяват ударите и предпазват екрана на телефона и фотоапарата от повреда при падане, пукнатини и драскотини.Увеличеният ъгъл на ефективно абсорбира удара при всяко падане под ъгъл. 【Приятен за кожата материал и удобна дръжка】 Уникален ергономичен дизайн за удобно захващане на телефона.Матиран материал премиум-клас, със защита от надраскване и приплъзване решава проблеми, свързани с напускането на пръстови отпечатъци и други следи.Този калъф осигурява отлично сцепление, а също така остава чиста, не се плъзга и не драска. 【Пълна защита】 е Преминал военни тестове за падане от височина до 10 метра. 2-слойная структура осигурява надеждна защита на целия корпус на 360 °.Калъф за i Phone 13 Mini е изработен от гъвкава гума вътрешна капак и твърда задния капак от поликарбонат, която осигурява добра противоударную защита и защита от повреди при падане.Плюс 2 защитни фолиа, изработени от закалено стъкло с висока чувствителност на допир предотвратяват появата на драскотини и пукнатини. 【Че ще получите】 получавате калъф за i Phone 13 Mini, защитно фолио, изработени от закалено стъкло, от 2 теми, гаранция 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 2 Опаковки протектори, изработени от закалено стъкло за екрана.РЕГИСТЪР-ПАЯК за i Phone 13 Mini.

Подробности

Подобни продукти в категория