• Новинка
Лупа на Екрана на Мобилния Телефон от Орех 3D За Мобилен Телефон Видео Увеличително Стъкло за Мобилен Телефон Смартфон Увеличительный Екран Притежателя на Телефон?

Лупа на Екрана на Мобилния Телефон от Орех 3D За Мобилен Телефон Видео Увеличително Стъкло за Мобилен Телефон Смартфон Увеличительный

BGN 1.67
Налично
Налично

Професионален дизайн : Компактен размер и ниско тегло, лесен за носенеУникално предимство : Използва оптична технология HD zoom, батерия, не се изисква.Добър помощник : чудесно за възрастни хора, за да четат вестници в Интернет и да гледате новини като увеличително стъкло.За да запазите очите си от дискомфорт и умора при продължително гледане. размер : 165* 105 мм, Материал : ABS.Професионален дизайн : Компактен размер и ниско тегло, лесен за носене.Уникално предимство : Използва оптична технология HD zoom, батерия, не се изисква.Добър помощник : чудесно за възрастни хора, за да четат вестници в Интернет и да гледате новини като увеличително стъкло.За да запазите очите си от дискомфорт и умора при продължително гледане. размер : 165* 105 мм, Материал : abs Опаковка в пакет : 1 * Сервоусилвател на екрана Бележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Подробности

Подобни продукти в категория