• Новинка
OurWarm 5FT Надуваеми Украса за Хелоуин на открито, Надуваеми Декорации за Двор на Хелоуин с led въртящи се Светлини, Сладък Призрак и Тиква за Хелоуин, Декор за парти в Гр?

OurWarm 5FT Надуваеми Украса за Хелоуин на открито, Надуваеми Декорации за Двор на Хелоуин с led въртящи се Светлини, Сладък Призрак и Тиква

BGN 2.33
Налично
Налично

Идеалният декор за Хелоуин : Класически 5-подножието на призрачни елементи от тиква за Хелоуин, вградени цветни led въртящи се светлини, които привличат вниманието и пълнещи къщата на празничната атмосфераВисококачествени материали : Тази надуваема играчка за Хелоуин са изработени от много устойчив на опън водоустойчив полиестер, устойчив на разкъсване, сертифицирани от UL, трайна и сигурна.Професионален марка : Our Warm е Специализирана в предлагането на перфектно обслужване за провеждане на партита, като домашно парти, за Хелоуин, Коледа, цветя, есен и Деня на благодарността.Супер ярки led светлини бели на цвят, с вградени декорации за Хелоуин blow up, светват вечер, за да привлекат съседи и гости. ? Декорации за двор на Хелоуин : класически надуваема комбинация от призрачна тиква за Хелоуин.Забавни и сладки изрази могат лесно да се привлече вниманието на гостите и на децата.Зажгите очарователна и забавна Хелоуин нощ в дома си!. ? Вградени led светлини : 5-подножието сладки надуваеми украса за Хелоуин на открито, оборудвани синьо-лилаво въртящи led фенери, което прави експлозия са по-реалистични и ярък.Украсете дома си чаровна нощ Хелоуин и паразитни забавно парти за любителите на сладки!. ? Здрав материал : Надуваеми украса за Хелоуин на открито, изработени от много устойчив на опън водоустойчив полиестер, с перфектни шевове и строг ръчен контрол за да се гарантира устойчивост.Източник на захранване LI може да бъде свързан към всеки контакт ac адаптер напрежение 120 V. (Не се препоръчва да се използва на открито, при неблагоприятно време). ? Лесна настройка : само за една минута, за да персонализирате призрак може да се надува и да се изправи.В нашият комплект за декор за Хелоуин включва 3 колове и 2 нишки, които могат бързо да се затегне.Освен това, в долната част на призрак има фигура с тежки предмети.Вие можете да поставите в тиквата торба с пясък или други тежки предмети, и тя ще продължи да стои. ? Идеален подарък за парти в чест на Хелоуин : надуваеми украшения във формата на тиква-призрак на Хелоуин ще създаде динамична атмосфера на Хелоуин в задния двор, за да си тематична парти пълно забавление.Определено най-добрият избор за подарък за Хелоуин на вашето семейство / приятели.Идеален за дома градината, двора на тревата на закрито и на открито. ? Декорации за двор на Хелоуин : класически надуваема комбинация от призрачна тиква за Хелоуин.Забавни и сладки изрази могат лесно да се привлече вниманието на гостите и на децата.Зажгите очарователна и забавна Хелоуин нощ в дома си!. ? Вградени led светлини : 5-подножието сладки надуваеми украса за Хелоуин на открито, оборудвани синьо-лилаво въртящи led фенери, което прави експлозия са по-реалистични и ярък.

Подробности

Подобни продукти в категория